Çok Güzel Hareketler sahnesinden Behzat Ç.'nin cinayet bürosuna transfer oldu

Çok Güzel Hareketler sahnesinden Behzat Ç.'nin cinayet bürosuna transfer oldu

'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin kadrosundan ayrılan oyuncu Evliya Aykan,'ın, fenomen dizi Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil olduğu öğrenildi. Oyuncu, dizinin yeni sezonunda cinayet büronun yeni elemanlarından birini canlandıracak.

Yılmaz Erdoğan’ın yönetimindeki "Çok Güzel Hareketler Bunlar 2" ekibinin yetenekli isimlerinden Evliya Aykan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kadrodan ayrıldığını açıkladı.

Oyuncu, açıklamasında "Uzun bir yolculuğun sonuna geldik. Sahne arkasında ve önünde eğlendiğim ve öğrendiğim yığınla deneyim yaşadım. Tüm ekip arkadaşlarıma, Mutfak çalışanlarına ve hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Elveda gençliğim…" ifadelerine yer verdi.

2-002.jpgEvliya Aykan

Cinayet büroya katılacak

Aykan'ın vedasının ardından ise başka bir projeyle el sıkıştığı ortaya çıktı. Oyuncu, başrolünü Erdal Beşikçioğlu'nun üstlendiği Behzat Ç.'nin yeni sezon kadrosunda cinayet büronun yeni elemanlarından biri olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN