Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil Yönetmen Koltuğunda! Dayı-Yeğenden Ortak Proje! İşte Olay Kadrodan İlk Kare

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil Yönetmen Koltuğunda! Dayı-Yeğenden Ortak Proje! İşte Olay Kadrodan İlk Kare

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak'tan merak uyandıran bir film projesi geliyor. Çekimlerine başlanan film kadrosu da bir o kadar dikkat çekici. Yönetmen koltuğuna Erkan Köstendil'in oturacağı filmi Bülent Şakrak'ın yazdı. İşte konusu ve oyuncularıyla film sektöründe fırtınalar estirecek o dizi.

Son dönemlerin en çok takip edilen oyuncuları arasında yer alan Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil'den olay yaratacak bir film geliyor. İkilini ortak projesi olan Tamirhane'nin oyuncu kadrosu da tamamlandı. İlk karelerini sosyal medyadan paylaşan film ekibinde Nejat İşler'den Erkan Can'a kadar çok sayıda usta oyuncu yer alıyor. İşte Tamirhane filminin konusu ve oyuncu kadrosu.

cukurvartolukimdir.jpg

İKİ USTA İSİMDEN TAMİRHANE FİLMİ

Çukur dizisi ile hafızalara kazınan Erkan Kolçak Köstendil yeni bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. Dayısı Bülent Şakrak ile yazıp yönetecekleri Tamirhane filmi için usta oyuncularla anlaşan ikili ilk karelerini de sosyal medya hesaplarından paylaştı. Çukur dizisinde Vartolu karakterine hayat veren Erkan Kolçak Köstendil bu defa yönetmen koltuğunda oturacak. Hem oyuncu hem Köstendil'in dayısı olan Bülent Şakrak ise filmin senaryosunu yazan isim. Konusu bakımından hayli dikkat çeken filmin ilk çekimleri de başladı. Bakın oyuncu kadrosunda kimle var?

bulent-sakrak.jpg

OYUNCU KADROSU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken filmde usta oyuncular yer alıyor. Başrollerinde Nejat İşlerin oynadığı dizi de İşler'e Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Yaren Alaca ve Erkan Can gibi isimler eşlik edecek.

nejatislerdizi.jpg

KÖSTENDİL'DEN FİLME İLİŞKİN İDDİALI AÇIKLAMA

Hazırlıklarına başlanan film için bir araya gelen ekip ilk paylaşımlarını yaptı. Oyuncu kadrosunda yer alan Merve Dizdar'dan ekip paylaşımı geldi Kendi sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğrafla heyecan yaratan Dizdar'ın o paylaşımı çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Sky Films yapımcılığında çekilecek olan filmi Dentsu Türkiye, Kumbara film, ASC Films ve idpro’da üstlendi. Yönetmen koltuğunda olan Erkan Kolçak Köstendil filme ilişkin ilk açıklamasını yaptı. Köstendil, "Senaryosu gereği soluksuz ve kesintisiz oyunculukların adeta bir tiyatro sahnesindeymişçesine akıp gittiği, komedisi ve aksiyonu bol bir film olacak." ifadelerini kullandı.

tamirhanefilm.jpg

KONUSU YETİŞTİRME YURDUNDA BÜYÜYEN İKİ KARDEŞ

Dizinin senaryosunu ise Bülent Şakrak üstlendi. İddialı bir şekilde beyaz ekranlara çıkması planlanan filmin konusu ise şöyle; yetiştirme yurdunda büyüyen iki kader kardeşi ‘Yılmaz’ ve ‘Müjdat’ın kendilerine kalan bir tamirhanede yaşadıkları hayat hikayesini aktarılıyor. Manevi babaları ‘Erkan’ ve ‘Bülent’ten boya ve kaporta dükkanı miras kalan Yılmaz ve Müjdat huysuz ihtiyarın arabasını iki sokak öteye bırakmak için çıktıkları yol, gece yarısı arabaya düz kontakt yapılırken onları gören ihtiyarın kalbinin dayanamaması ile hiç bilmedikleri bir yere çıkar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN