CZN Burak'tan duygulandıran Taha Duymaz paylaşımı

CZN Burak'tan duygulandıran Taha Duymaz paylaşımı

Deprem felaketinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın yakın arkadaşları ailesini yalnız bırakmıyor. CZN Burak ismiyle tanınan Burak Özdemir, Duymaz'ın ailesini Hatay'da ziyaret etti. Özdemir, "Meryem annenin yanına geldim" notuyla o anları paylaştı.

Youtube ve Instagram sayfasında paylaştığı yemek videoları ile tanınan Taha Duymaz Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin 12. gününde iki kardeşiyle birlikte yaşamını yitirmişti.

Taha Duymaz'ın enkaz altında bulunması için depremin ilk gününden itibaren alanda olan CZN Burak ismiyle bilinen Burak Özdemir genç fenomenin ailesinin acısına da ortak olmaya devam ediyor. Özdemir Hatay'a giderek Duymaz'ın annesini ziyaret etti.

'MERYEM ANNENİN YANINDAYIM'

O anlardan bazı kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir paylaşımına, "Taha kardeşimin ailesi Meryem annenin yanına geldim.. Allah rahmet eylesin" notunu düştü.

ekran-alintisi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN