Danilo Zanna ile Zahide Yetiş arasındaki ilişki şaşkınlık uyandırdı! İkili meğer yıllar önce...

Danilo Zanna ile Zahide Yetiş arasındaki ilişki şaşkınlık uyandırdı! İkili meğer yıllar önce...

Son dönemde ekranların popüler isimlerinden Zahide Yetiş ve Danilo Zanna'nın arasında çok önceye dayanan ilişki olduğu ortaya çıktı. İşte, Zahide Yetiş ile Danilo Zanna arasındaki bağlantı...

İtalyan şef Danilo Zanna, jüri olarak yer aldığı 'MasterChef Türkiye All Star' yarışmasıyla yıldızını parlattı. İtalyan yemeklerini sunduğu restoranıyla yemek sektöründe yer alan Danilo Zanna, bu şöhreti elde etmeden önce çeşitli programlarda şef olarak yer aldı.

zahide-yetis-danilo-zanna-iliskisi-4.jpg

DANILO ZANNA İLE ZAHİDE YETİŞ ARASINDAKİ İLİŞKİ NE?

Herkes onu 'Elin Oğlu' programıyla tanısa da aslında o pek çok programda yer aldı. Bunlardan birisi de Zahide Yetiş'in programıydı. Yıllardır ekranda olan ve program sunuculuğu yapan Zahide Yetiş, bir dönem 'Zahide ile Yetiş Hayata' adlı bir program da sunmuştu.

zahide-yetis-danilo-zanna-iliskisi-3.jpg

ZAHİDE YETİŞ İLE İLE DANILO ZANNA NE ZAMAN TANIŞTI?

Haberglobal'de yer alan habere göre, Zahide Yetiş'in ATV'de yayınlanan 'Zahide ile Yetiş Hayata' programı, 2015 yılında ekranda yer alıyordu. Danilo Zanna da programda tarifler hazırlayıp seyircilere sunuyordu.

zahide-yetis-danilo-zanna-iliskisi-1.jpg

zahide-yetis-danilo-zanna-iliskisi-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN