Danilo Zanna kimdir? Masterchef Türkiye jüri üyelerinde değişiklik

Danilo Zanna kimdir? Masterchef Türkiye jüri üyelerinde değişiklik

TV8’in patronu Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye jüri üyelerinde değişiklik olduğunu aktardı. Ilıcalı’nın Instagram hesabından yayınlanan bir video ile programda Hazer Amani yerine Danilo Zanna’nın olduğu görüldü. Peki Danilo Zanna kimdir? İşte detaylar…

Gelen son dakika haberlerinin ardından Masterchef Türkiye yarışmasında jüri üyelerinden Hazer Amani’nin yeni sezonda olmayacağı düşünülüyor. Onun yerine ise İtalyan şef Danilo Zanna geldi. Peki Masterchef Danilo Zanna jüri üyesi kimdir? Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

MASTERCHEF YARIŞMASINDA DANİLO ZANNA SÜRPRİZİ

MasterChef yarışmasının yeni sezon hazırlıkları sürüyor. Çekimlerin başladığını şahsi Instagram hesabı üzerinden paylaşan TV8’in patronmu Acun Ilıcalı, yayınladığı videoda ekibe katılan yeni isim ise merak konusu oldu. MasterChef yarışmasının jüri üyelerinden birinin değiştiği zannediliyor. Geçen sezon jüri üyesi olan Hazer Amani'nin yerine İtalyan şef Danilo Zanna’nın geldiği anlaşıldı.

19-07/31/danilo-zanna-kimdir-1564574353.jpg

DANİLO ZANNA KİDMİR?

15 Nisan 1982’de İtalya'da dünyaya gelen Danilo Zanna, ailesi gibi aşçılık yapmaya başladı. Bir süre sonra İtalyan mutfağında hünerlerini sergileyen Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanışmasının ardından Türkiye'ye yerleşmeye karar verdi. Burada kendisine bir restoran açan Danilo Zanna, Zahide Yetiş'in programında şeflik yapmaya başladı. Planet Mutfak Kanalında 'İtalyan İşi' adında bir program sunan Danilo Zanna’nın bir erkek çocuğu var.

Danilo Zanna, son olarak ‘Görümce’ adındaki sinema filminde rol almıştı.

DANİLO'NUN BEYAZ SHOW'A KATILDIĞI PROGRAMDA YAŞANAN KOMİK ANLAR:

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN