Değişim başlıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep ve kovalar... İşte 20 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Değişim başlıyor! Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep ve kovalar... İşte 20 Ekı̇m 2023 günlük burç yorumu

Büyük bir değişimin eşiğindesiniz ve bu değişimi kendi içinizden yönetmelisiniz. Başkalarından akıl almanızda bir sakınca yok, ancak en nihayetinde hangi tavsiyeye kulak vereceğinizi ve hangisini göz ardı edeceğinizi bilen kişi siz olacaksınız.

20 EKİM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yaklaşmakta olan bir uğraşınızda kendinize sadece şans diliyor olabilirsiniz. Başarılı olmanıza yardımcı olacak bir tür sihrin gerçekleşmesini umuyorsunuz. Ancak şansa veya herhangi bir sihre ihtiyacınız yok çünkü sahip olduğunuz şey güç, yaratıcılık ve kararlılık.

Şimdiye kadarki çabalarınız zaten mutlu sona giden yolu açtı. Doğaüstü bir şey dileyerek, yalnızca zaten sahip olduğunuz yetenekleri ve zaten yaptığınız işi küçültmüş olursunuz. Güç sizinle çünkü o sizin içinizde!

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün kendinize öncelik tanıyın. Her ne kadar buna meyilli olmasanız da, bu yapmanız gereken bir şey. Şu anda başka birinin sorunlarına takılmış olabilirsiniz ve onun sorunlarına yardımcı olmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.

Ancak kendinize ait bir şey sizi zorluyor ve kendi yaşamınızda bunaltıcı bir stres yaratmadan önce bunu ele almanız gerekiyor. Kendi sorunlarınızla başa çıktığınızda başkalarına en iyi şekilde yardımcı olabilirsiniz. Bugün bunu yapabilir ve sonra işlerinize geri dönebilirsiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Pazarlık niteliğinde bir değiş tokuş yapıyor olabilirsiniz. Karşı taraf sizin vazgeçmek istemediğiniz bir şeyden vazgeçmenizi istiyor. Bu konuda bir çıkmaza girmiş, birbirinize düşmüş gibi görünebilirsiniz. Ancak bunu halletmenin, kendinizi hak ettiğiniz bir şeyden mahrum bırakmayı gerektirmeyecek yaratıcı bir yolu olabilir.

Karşı tarafın motivasyonuna ve ihtiyaçlarına daha dikkatli bakabilirseniz, bunu çözebilirsiniz. İstediğinizden fazlasını vermeyin, ancak diğer kişinin de tatmin olmasını sağlayacak bir şeyler sunmaya çalışın.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Başkalarının görmezden geldiği bir konuya dikkat çekmek için bugün sesinizi yükseltmeniz gerekebilir. Bu konuyla ilgilenmemeyi tercih edebilirler ama siz bunun gerekli olduğunu biliyorsunuz. Mesajı duymak istemeyen birinin kızgınlığına ya da öfkesine neden olsanız da, eninde sonunda bunun en iyisi olduğunu göreceklerdir.

Bu, en azından geçici olarak, biraz sevilmeyen biri olabileceğiniz anlamına gelir. Yine de bununla başa çıkabilirsiniz, özellikle de sesinizi yükselttiğiniz için gerçekleşecek olumlu değişimi gördüğünüzde!

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Büyük bir girişimin veya maceranın ortasında aniden yönünüzü kaybetmiş gibi görünebilirsiniz. Kendinizi alışılmadık derecede güvensiz hissediyor, kendinizden ve ne yapacağınızdan emin olamıyorsunuz. Ancak bir şeyler yapmak için harekete geçmek yerine, bir süre sessizce tek başınıza oturun.

Sakin olun. Bırakın kalbiniz sizinle konuşsun. İç sesinizi dinleyin, o zaman ne yapmanız ve nereye gitmeniz gerektiğini bileceksiniz. Bu bir dönüm noktası, ancak son derece olumlu ve hayırlı. İyi şeyler oluyor. Bunun kendiliğinden ortaya çıkmasına izin verin.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birileri, kendileriyle aynı fikirde olmanız için çok uğraşıyor. Ama siz yine de onlarla aynı fikirde değilsiniz. Taktiklerinin sizin bağlılığınızı kazanmak için çaresizlik duygusundan kaynaklanabileceğini unutmayın. Sizin beğeninizi kazanmaya çalışırken görüşlerinizi aşağılayabilir, ısrarcı olabilirler.

Bu size mantığa aykırı gelse de, bildikleri tek yol bu olabilir. Olayları onların açısından görmek için elinizden geleni yapın, ancak inandığınız şeye sadık kalın. Belki de tersi yerine sizin yönünüze döndüklerini görebilirsiniz.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Neye ihtiyacınız olduğunu herkesten daha iyi biliyorsunuz. Bugün kendinizi başkalarından tavsiye almak zorunda hissediyorsanız bunu aklınızda tutun. Sizin durumunuzu ya da içinizde uyanan duyguları anlamayabilirler. Kendi öğütlerinizi dinleyin ve kendi sezgilerinize güvenin. Bırakın kalbiniz sizinle konuşsun.

Büyük bir değişimin eşiğindesiniz ve bu değişimi kendi içinizden yönetmelisiniz. Başkalarından akıl almanızda bir sakınca yok, ancak en nihayetinde hangi tavsiyeye kulak vereceğinizi ve hangisini göz ardı edeceğinizi bilen kişi siz olacaksınız.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bir faaliyet istediğiniz kadar hızlı ilerlemiyor olabilir. Ancak bu endişelenmeniz, pişman olmanız ya da üzülmeniz için bir neden değildir. Aslında, deneyimlediğiniz yavaş tempo aslında çok iyi bir şeydir. Doğru fırsatlarla karşılaşmanıza olanak sağlayacaktır.

İhtiyacınız olan yardım, henüz bulamadığınız kaynaklar ve her şeyin yerli yerine oturmasına yardımcı olabilecek fırsatlar söz konusu olabilir. Bu yüzden zamanlama konusunda kendinizi kötü hissetmeyin. Zamanlama oldukça mükemmel.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Savunulamaz bir konuda büyük bir değişiklik olmasını umuyor olabilirsiniz. Bu, yakın bir kişisel ilişki ve bu ilişkinin tamamen raydan çıkmış olması gerçeğiyle ilgili. Başlangıçta bununla başa çıkabileceğinizi düşünmüş olabilirsiniz, ancak zamanla, kendinize itiraf etmek zor olsa da, hayatınızda büyük bir boşluk bıraktığı ortaya çıktı.

Ancak sihirli bir değişim gerçekleşmeyecek. Bu değişimi sizin gerçekleştirmeniz gerekecek. Bunu kontrol altına almanız ve bir çıkış yolu bulmanız gerekecek. İyi haber şu ki, eğer denerseniz bunu kesinlikle yapabilirsiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Özel hayatınızdaki biriyle bir konuda tartışıyorsunuz. Yine de herhangi bir ilerleme kaydedemiyor gibisiniz. Ama bunun nedeni muhtemelen tartışmadan ne beklediğinizden tam olarak emin olmamanızdır. Siz bunu anlayana kadar bu konu sürüncemede kalacaktır.

Karşı tarafı da suçlayamazsınız çünkü ne istediğinizi bilmiyorlar ve hedefleriniz net değilse sizinle gerçekten iletişim kuramıyorlar. Bunu anlamak için bugün kendinize biraz zaman ayırın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün net düşünmekte zorlanıyor olabilirsiniz. Aklınızda rüya gibi veya fantastik bir şey olabilir ve bir rüyanın düşünceleri zihninizde dönüp durduğundan kendinizi topraklamak biraz imkansız görünebilir. Bu da bugünün bir pazarlığa girişmek, büyük bir alışveriş yapmak ya da herhangi bir yasal sözleşme imzalamak için uygun bir gün olmadığı anlamına geliyor.

Eğer bunlardan herhangi birinin ortasındaysanız, ayaklarınız yere basana kadar ertelemeye çalışın.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Yaptığınız ya da söylediğiniz ve şimdi pişmanlık duyduğunuz bir şeyi geri alamazsınız. Bunun acı bir şekilde farkındasınız ve bunun düşüncesi sizi dibe doğru sürüklüyor olabilir. Çünkü yaşananlar hayatınızdaki bir şeyleri önemli ölçüde değiştirdi ve artık her şey eskisi gibi değil, ki şimdi düşündüğünüzde, eskiden şimdikinden çok daha iyiydi.

Ama değişim umudu var. İyileşme umudu var. Bu sihirli bir şekilde gerçekleşmeyecektir, ancak bunu gerçekleştirmek için yaratıcı bir yol bulursanız gerçekleşebilir. Düşünmeye, planlamaya ve olumlu sonuçlara doğru ilerlemeye başlayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN