Songül Karlı'dan olay dekolte! Oğlundan ağır fırça

Songül Karlı'dan olay dekolte! Oğlundan ağır fırça

Son zamanlarda yaptığı estetik operasyonlar ve iddialı pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Türkücü Songül Karlı'ya oğlu Efe'den tepki geldi. Sürekli özel yaşantısı ve dekolteleri ile gündemi meşgul eden Songül Karlı, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer aldı. Tarzında yeniliğine giden Karlı'ya ilk veto oğlundan geldi. Bakın annesine neler söyledi?

Yaptığı estetiklerle bambaşka birine dönen Songül Karlı, giyim tarzını da değiştirdi. Herkesin türkücü tarzı ile benimsediği Songül Karlı, kıyafetlerinde sıkça dekolteye başvurmaya başladı. Güzel türkücünün yeni tarzı beğeni toplarken oğlundan ise herkesi şaşırtan bir tepki geldi. Annesinin sürekli giyimi ve özel hayatıyla gündeme gelmesinden sıkılan oğlu bakın annesine ne tepki verdi?

dolkte.jpg

SONGÜL KARLI'DAN TEPE TIRNAĞA DEĞİŞİM

Eski eşi Metin Yüncü tarafından dolandırıldığını iddia eden Songül Karlı bir dönemler yaşadığı bu tatsız olaydan dolayı gündemden düşmedi. Kalbini aşka kapatan Karlı, kendisine yeni bir hayat kurdu. Hem dış görünüşüne hem de kıyafetlerinde bir düzenlemeye giden Karlı, yeni tarzı ile bambaşka birine dönüştü. Fransız askısı yaptıran Karlı bambaşka birinde dönüşürken, elbiselerinde de dekolteye ağırlık vermeye başladı. Bazı takipçileri eski Songül Karlı'yı özlediklerini belirtirken bazıları ise Karlı'nın yeni tarzına tam not verdi.

songul.jpg

"HEP BİR YERLERİN KONUŞULUYOR"

Karlı'ya tarzına ise en ilginç tepki ise oğlu Efe'den geldi. Annesi hakkında çıkan haberlere sitem eden Efe," Anne YouTube giriyorum Allah aşkına yapma hep bir yerlerin konuşuluyor." diyerek tepki gösterdiği belirtildi. Son paylaşımlarında sürekli göğüs dekoltesi veren Songül Karlı ise henüz oğlunun bu yorumuna ilişkin bir yanıt vermedi. Geçtiğimiz aylarda da bornozuyla pencere kenarında poz veren Karlı'nın o paylaşımı da uzun bir süre magazinde en çok konuşulan haberler arasında yerini almıştı. Oğlunun ise şu fotoğrafa tepki gösterdiği söyleniyor:

yesil.jpg

İŞTE SONGÜL KARLI'NIN BAZI PAYLAŞIMLARI

karlisongul.jpg

kirmizier.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN