Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'un evlenme teklifini kabul etti

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç'un evlenme teklifini kabul etti

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti geçtiğimiz günlerde bir ayrılık yaşamış ve çift kısa sürede tekrar barışmıştı. Barışmanın ardından sürpriz bir evlilik teklifi organizasyonu düzenleyen Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'den 'Evet' cevabını aldı.

Geçtiğimiz yaz ilişkileri başlayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti 1 aylık ayrılığın ardından yeniden barıştı. Magazin gündeminden düşmeyen çift hakkında Oğuzhan Koç'un 14 Şubat için çok özel, sevgilisinin unutamayacağı bir parti hazırladığı konuşuluyordu.

2. Sayfa'dan yapılan paylaşıma göre; Oğuzhan Koç, hazırladığı sürpriz organizasyonla Demet Özdemir'e evlenme teklif etti. Sakiler'in "Dünyadan Uzak" şarkısı eşliğinde yapılan evlilik teklifine Demet Özdemir ise "Evet" dedi.

demet-ozdemir-oguzhan-koc-un-surpriz-evlenme-14734497-9004-m.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN