Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’lı Aşk Taktikleri'nden büyük başarı

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’lı Aşk Taktikleri'nden büyük başarı

Başrollerini Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız ve Atakan Çelik’in paylaştığı, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın yaptığı “Aşk Taktikleri” filmi Netflix’te cuma günü izleyicileriyle buluşmuştu. Film 3. günde 60 ülkede top 10 listesinde yer aldı.

Çapkın bir reklamcı ile öz güveni yüksek bir blog yazarının sıra dışı taktiklerle yaşadığı aşk oyununu konu alan Netflix'in yeni filmi 'Aşk Taktikleri' geçtiğimiz cuma günü izleyicileriyle buluşmuştu. Tüm dünyada geniş bir hayran kitlesi olan Demet Özdemir’in filmi seyirciyle buluşur buluşmaz büyük bir başarıya imza attı.

Film 3. gününde Türkiye’de de dahil Arjantin, Avusturya, Bahamalar, Bahreyn, Bangladeş, Belçika, Brezilya, Bulgaristan, Şili, Kolombiya, Kosta Rika, Hırvatistan, Kıbrıs, Dominik Cumhuriyeti, Ekvator, Mısır, Fransa, Almanya, Yunanistan, Guatemala, Honduras, Macaristan, İsrail, İtalya, Jamaika, Ürdün, Kenya, Kuveyt, Letonya, Lübnan, Litvanya, Lüksemburg, Maldivler, Malta, Mauritius, Morocco, Nikaragua, Nijerya, Umman, Panama, Paraguay, Peru, Polonya, Portekiz, Katar, Romanya, Salvador, Suudi Arabistan, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, Sri Lanka, İsveç, İsviçre, Birleşik Arap Emirlikleri, Trinidad ve Tobago, Uruguay ve Venezuela’da yani 60 ülkede birden Top 10 listesinde yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN