Demet Özdemir'den 'boşanma' pozu! Kimse beklemiyordu

Demet Özdemir'den 'boşanma' pozu! Kimse beklemiyordu

8 aylık evliliklerini bitirme kararı alan Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çifti, boşanma sonrası sessizliğini koruyor. Fotoğraflarını silmeyen ikili kafaları karıştırırken, Demet Özdemir'den ilk paylaşım geldi. Görenler gözlerine inanamadı.

2022 yılında nikah masasına oturan Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti ani bir kararla boşanmaya karar verdi. Uzun süredir evliliklerinde kriz yaşayan ikili krizi aşamadı. İkili sosyal medya hesaplarından ortak açıklama yaptı. Boşanma yolunda olan Demet Özdemir'den ise şaşırtan bir paylaşım geldi.

bosanma.jpg

OĞUZHAN-DEMET BOŞANMASINDA İLK HAMLE

Uzun süren ilişkilerini nikah masasına taşıyan Oğuzhan Koç- Demet Özdemir'in evliliklerine nazar değdi. Geçen aylarda evi terke ettiği iddia edilen Özdemir, evliliklerinde sorun olduğunu itiraf etmişti.

demo.jpg

FOTOĞRAFLARINI SİLMEDİLER

Boşanma haberleri sonrası ikiliden ortak bir paylaşım gelmiş, ve boşanmaya karar verdiklerini açıklamışlardı. Tüm bunlardan sonra Özdemir ve Koç, sosyal medya hesaplarından ne takibi bıraktı ne fotoğrafları sildi.

oguz.jpg

DEMET ÖZDEMİR'DEN "BOŞANIYORUM" POZU

İddialara göre Oğuzhan Koç'un barışmak için çok çaba sarf ettiği yönünde. Demet Özdemir'den sonra boşanma kararı sonrası ilk paylaşım geldi.

demetozdemir.jpg

Keyfi yerinde olan Özdemir'in boşanmada kararlı olduğu anlaşıldı. O fotoğrafa ise çok sayıda yorum geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN