Demet Özdemir'e boşanma yaramadı! Son halini gören şaşırdı

Demet Özdemir'e boşanma yaramadı! Son halini gören şaşırdı

Oğuzhan Koç ile olan 8 aylık evliliğini bitiren Demet Özdemir'in son paylaşımları kafa karıştırdı. Hayranlarının gözünden kaçmayan o detaylar sonrası, "Demet toparlanamamış" yorumları yapıldı. Bakın Demet Özdemir, boşandıktan sonra ne paylaştı?

Geçen yıl Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir, 8 ay sonra boşanma kararı aldı. Çift kriz çıkan evliliklerini toparlayamamıştı. Sessiz sedasız boşanan ünlü oyuncu, paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye başladı. Görenler "Boşanma Demet'e yaramadı" yorumları yapıldı.

oguzhankoc.jpg

DEMET'E BOŞANMA YARAMADI

Geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Koç'la evliliğini sonlandıran Demet Özdemir anlaşılan ayrılık acısını henüz atabilmiş değil. Paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Özdemir'in boşanmanın etkisinin hala çıkamadığı iddia edildi.

ozdemirdeet.jpg


Ünlü oyuncunun paylaştığı bir fotoğraf karesini gören bir çok hayranı adeta şoke oldu. Demet Özdemir'e o fotoğrafı üzerinden onlarca hayranı "kendini bırakma, toparlanmalısın Demet" yorumlarını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN