Demet Özdemir'in yüzük parmağından çıktı! Evleneli henüz aylar olmuştu: Beklenen açıklama geldi

Demet Özdemir'in yüzük parmağından çıktı! Evleneli henüz aylar olmuştu: Beklenen açıklama geldi

Yakın zamanda evlenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un evliliklerinin biteceğine dair iddialar sürüyor. Peki çift ayrılıyor mu? Tüm detaylar haberimizde.

Yaz ayında dünya evine giren Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ikilisi ile ilgili iddialar sosyal medyanın gündeminde. Peki Demet Özdemir evi mi terk etti? Çift boşanıyor mu? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DEMET ÖZDEMİR VE OĞUZHAN KOÇ'TAN AYRILIK İDDİALARI

Henüz 7 ay önce dünya evine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin ayrılık eşiğinde olduğu iddia ediliyor. Sosyal medyada konuşulan iddialara göre çift arasında yaşanan tartışma sonrasında Demet Özdemir evi terk etti. 26 Şubat günü doğum gününü kutlayan ve İhtiyaç Haritası için kampanya başlatan Demet Özdemir  ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle parti yapmamış, yakın arkadaşlarıyla doğum gününü kutlamıştı. Doğum günü kutlaması esnasında Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'i kıracak hareketler yapmış ve yaşanan tartışma sonrasında Demet Özdemir kendi evine gitmek yerine yakın arkadaşı Saadet Özsırkıntı'nın evine gitmeyi tercih etmişti. Oğuzhan Koç tartışma sonrasında yaşadığı pişmanlıkla eşinin setine gitti ve çift yeniden barıştı. 

Demet Özdemir Oğuzhan Koç Ayrılık İddiaları

Birkaç gün sorun yaşamayan çift yaşanan tartışmalar sonrasında yeni bir küslük yaşadı. Evi terk ettiği iddialarıyla gündeme gelen Demet Özdemir sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Demet Özdemir paylaşımında şu açıklamalara yer verdi; 'İnsanları ne kadar kolay zan altında bırakıyorsunuz. Şiddet dolu diliniz, yaptığınız ayıp ve vicdansızlığınıza yazık. Zor günlerden geçiyorken, yaşanan acıları unutmamak için çabalarken, evli kadın oyuncu arkadaşlarımızın özel hayatı ile ilgili iddia denilerek ortaya atılan sözlü taciz sebebiyle bu açıklamayı yapıyorum. Çamur at izi kalsın anlayışınız ve bununla birlikte gelen şiddete bizi zan altında bırakanlardan hesabını soracağım. Bundan sonra adımın geçtiği bütün iftiralarla mücadelem hukuk yolunda olacak. Yeter artık.' Demet Özdemir'in açıklamaları sonrasında reklam yüzü olduğu marka çekimlerinde kamera karşısına çıkan Demet Özdemir'in yüzüğünü takmaması ise sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Demet Özdemir'e yöneltilen sorular sonrasında Özdemir çok önemli şeyler açıklayacağım diyerek esprili bir dille yanıt verdi. Özdemir şu açıklamaları yaptı; 'Çok vaktim yok, eve gidip uyuyorum. Çok bir şey yapamıyorum. Bir gün sonrasının düzenlemesini yapmam gerekiyor. Ama yine de işimi seviyorum. Bir sürü şey yazılıp konuşuluyor. Bunları konuştuk, başka şey söylesek başka şeylere çekiliyor. Biz ne yaparsak yapalım, eleştirmek isteyen yine eleştiriyor. İnsanın niyeti çok önemli. Ne kadar iyilik yaptığı, ne yapıldığını çok iyi biliyor insanlar. O sebeple ben bu konuda kimseyi eleştirmem ve aferin demem.' 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN