Deniz Akkaya Seren Serengil'i yerden yere vurdu! Ortalık fena karışacak, silahlar çekildi: Cinsel ilişki sırasında...

Deniz Akkaya Seren Serengil'i yerden yere vurdu! Ortalık fena karışacak, silahlar çekildi: Cinsel ilişki sırasında...

Seren Serengil darbe üstüne darbe almaya devam ediyor. Serengil'in olaylı bir şekilde Söylemezsem Olmaz programından ayrılmasının ardından eski partneri Deniz Akkaya'dan peş peşe açıklamalar geldi. Ortalık fena karışacak, silahlar çekildi. Deniz Akkaya, Seren Serengil'i yerden yere vurdu. Hem baba hem oğul ilişkisi ağızları açık bıraktı. Duyanlar neye şaşıracağını unuttu. Bakın Deniz Akkaya Seren Serengil hakkında neler demiş?

Söylemezsem Olmaz programından olaylı bir şekilde ayrılan Seren Serengil hakkında iddialar peş peşe geliyor. Serengil'in eski partneri Deniz Akkaya, öyle şeyler ortaya attı ki duyanların ağzı açık kaldı. Seren Serengil'i yerden yere vurdu. Baba-oğul ilişkisi herkesi şoke etti. Tüm kirli çamaşırlar ortaya atıldı. İşte detaylar...

PROGRAMDAN AYRILMA KARARI ALDI

Canlı yayında eski dostları olan Bircan Bali ve Arto ile büyük kavga eden Seren Serengil, yapımcı ile arasını bozdu. Tartışmanın ardından programa çıkmayan Serengil, mobing gördüğünü belirterek ayrıldığını açıkladı.

dfvdfvd-14.jpg

CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA...

Daha öncesinde Seren Serengil ile program sunan Deniz Akkaya ise bombaları patlattı. Serengil'i yerden yere vurdu. Seren Serengil'in özel hayatı ile ilgili flaş iddialarda bulunan Akkaya, 'Serengil mide ameliyatı sonrası cinsel ilişkiye girdiğinde altına kaçırıyordu.' dedi.

b2.jpg

HEM BABASI HEM DE OĞLU İLE İLİŞKİYE GİRMİŞ!

Akkaya "Halvet sırasında altına kaçırmalarından yakınıyordu" diyerek şoke etti. "Daha yeni başladık" diyen Akkaya bombaları ardı ardına patlattı ve Serengil'in aynı aileden hem baba hem oğulla cinsel ilişki yaşadığını iddia etti.

b3.jpg

İddianın büyüğünü ise en sona saklayan Akkaya, kızı Ayşe'nin babası Efe Özbilgin ile Serengil'in birliktelik yaşadığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN