Deprem acısı Seren'in evine de düştü! Ağlayarak yardım istemişti... Cansız bedeni çıktı

Deprem acısı Seren'in evine de düştü! Ağlayarak yardım istemişti... Cansız bedeni çıktı

Ünlü sunucu Seren Serengil, depremin olduğu Hatay'dan sevgilisi Mustafa Rahman Tohma'nın annesinden kötü haberi verdi. Serengil, sosyal medya hesabından, "Canım meleğim, Tohma'mın biricik annesini kaybettik." diyerek kayınvalidesiyle olan fotoğrafını paylaştı. Ünlü sunucuya çok sayıda baş sağlığı mesajları yolladı.

Merkez üssü Maraş'ta meydana gelen deprem Hatay'ı da derinden etkiledi. 10 ilde yaşanan yıkıcı deprem sonrası yakınlarını kaybedenler enkaz başında yardım beklerken, ünlü sunucu Seren Serengil'den de kötü haber geldi. Serengil, Hatay'da yaşayan sevgilisinin ailesinden acı haberi sosyal medyada paylaştı.

serenserengil.jpg

SERENGİL VE SEVGİLİSİNDEN PEŞ PEŞE ACI PAYLAŞIM

Seren Serengil, uzun süredir beraber olduğu Mustafa Rahman Tohma'nın annesinin depremde hayatını kaybettiğini kaydetti. Sevgilisi Tohma ise, depremin olduğu sırada "Acilen Hatay'a destek istiyoruz. Ailelerimiz sıkıştı çıkamıyor" çağrısında bulunmuştu.

tohma.jpg

ANNESİNDEN KÖTÜ HABER....

Ne yazdık ki Tohma'nın ailesinden kötü haber geldi. Annesi enkaz altından ölü çıkartılırken, babasının ise tedavisi devam ediyor.

tohma1.jpg

Sevgilisi Seren Serengil ise kayınvalidesi ile bir karesini paylaşarak, "Canım meleğim, Tohma'mın biricik annesini kaybettik.. Bu sabah hatay depreminde evleri çökmüş göçük altında kalmışlardı. Enkazdan babası kurtarıldı ama maalesef melek annesi dayanamadı tarifsiz üzgünüm.. " paylaşımında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN