Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hesabından skandal paylaşım: Tepki yağdı!

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz'ın hesabından skandal paylaşım: Tepki yağdı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın YouTube hesabından yapılan paylaşım tepki topladı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelerek on bir ili yerle bir eden depremlerde enkaz altında kalan ve cansız bedenine ancak depremin 12. gününde ulaşılabilen sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın YouTube hesabı aracılığıyla skandal bir paylaşıma imza atıldı.

Kahramanmaraş'a meydana gelen depreme Hatay'da yakalanan, enkaz altında kalarak hayatını kaybeden ve cansız bedenine depremin 12. gününde ulaşılan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın hesabından yapılan paylaşım tepki topladı.

Taha Duymaz'ın 312 bin abone sahip YouTube kanalının satıldığı ortaya çıkarken kanalı satın alan Ahmet Suphi Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kanalın bizzat Taha Duymaz tarafından kendisine satıldığını açıkladı.

Kaplan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

Söz konusu kanalda Taha Duymaz'ın paylaştığı videolar kaldırılmazken tepki toplayan bir paylaşıma imza atıldı.

2 gün önce paylaşılan videonun başlığında "Taha Duymaz anısına derleme videoları..." ifadelerine yer verildi.

TEPKİ TOPLAYAN PAYLAŞIM

Söz konusu videonun ilk dakikalarında "Merhaba arkadaşlar. Taha Duymaz'ın videolarını bir arada toplu şekilde güzel bir anı olarak kalması için derleme videosu yapmak istedim." yazısı yer aldı. Söz konusu videoya çok sayıda yorum yapılırken pek çok sosyal medya kullanıcısı ise videoya tepki gösterdi.

Bazı kullanıcılar "Sırf para kazanmak için saçma sapan videolarını koymuşlar çocuğun" şeklinde yorumlarda bulunurken bazı kullanıcılar ise "Neden ki yani ne anlamı var bunun" yorumlarında bulundu.

taha3

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN