Devlet yardımında çığır açıldı: 2500 TL takır takır ödenecek! Bu kişiler öyle ballı ki!

Devlet yardımında çığır açıldı: 2500 TL takır takır ödenecek! Bu kişiler öyle ballı ki!

Her gün yeni bir devlet destek ödemesi haber alan vatandaşa, yeni bir haberimiz var. Kış aylarının başlamasıyla birlikte doğalgaz destekleri de verilmeye başlanmıştı. Duyanlar duymayanlara söylesin destek ödemesi hala devam ediyor. İşte haberin detayları…

Vatandaşlar kış desteği ödemesi almaya devam ediyor. Sizde ödemeden yararlanmak istiyorsanız size en yakın PTT şubesine gitmeniz yeterli olacaktır. Ayrıntılar için haberin devamına bakın.

yardım

KİMLİĞİ İLE PTT'YE GİDENE 2500 LİRA DESTEK ÖDEMESİ YAPILIYOR. HEMEN PARANIZI ALIN..

Devlet kış aylarının gelmesi ve havaların soğuk olması durumunda ilk iş olarak doğal gaz destek ödemelerini devreye koydu. Havalar soğuk olduğu için bu destek ödemelerini artırma kararı ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve ailelere yardım etmek için her geçen gün daha fazla ödeme yapılıyor. Gelen Son dakika haberine göre doğalgaz destek ödemeleri başladı! Kimliğiniz ve faturanız ile PTT'ye gidebilirsiniz. 2.500TL hesabınıza geçecek!

Sosyal yardım ödemeleri özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeye devam ediyor. Ödemenin miktarı ve başvuru koşulları merak ediliyor.

900 TL İLE 2.500 TL ARASINDA DESTEK ÖDEMESİ

Yeni yıla girdiğimiz bu günler de doğalgaz destek ödemelerinin detayları görüşülecek. Eylül ayında başlayan destek fonu mart ayına kadar devam edecek. Haberay, ödemelerin 900 TL ile 2 bin 500 TL arasında değişeceğini belirtti. Bakanlık ihtiyaç sahibi ailelere ödeme yapmaya devam ediyor. Kimlik ve faturanız ile PTT'ye gidebilirsiniz.

DESTEK ÖDEMELERİ BAŞLADI

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 3294 sayılı Kanun kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere Doğalgaz Yardımı ödemeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılacak. Ödeme vatandaşın hesabına yatırılmaya devam ediyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İhtiyaç sahibi ailelerden istenen şartlar şu şekilde:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

E-devlet sistemi üzerinden destek programına başvuruda bulunmak,

Doğalgaz arzı bulunan ilçe ya da beldede ikamet etmek,

İkamet adresinin ön ödemeli ya da faturalı bir sayaca bağlı bulunan doğalgaz aboneliğinin bulunması,

Ödenecek faturasının mesken abone grubuna ait olması,

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakıfları tarafından hak sahibi olarak belirlenmesi.

DOĞALGAZ DESTEĞİ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Doğalgaz destek ödemelerinden faydalanmak isteyen vatandaşların Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası ve şifresi ile e-devlet sistemine giriş yapması gerekmektedir. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı” Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti” başvuru sayfasında kimlik bilgilerinizi doğrulamanız gerekecektir. Başvuru işlemlerini bu şekilde tamamlarsınız.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN