Diğerlerinden farklı emojiyi bulabilir misin? Yalnızca gerçek zekiler 6 saniyede bulabiliyor!

Diğerlerinden farklı emojiyi bulabilir misin? Yalnızca gerçek zekiler 6 saniyede bulabiliyor!

Ara ve bul yarışması, gözlem becerilerinizi test etmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem güçlerinizin ne kadar keskin olduğunu test etmek ister misiniz? O zaman 6 saniyede farklı olan emojiyi bulun.

Ara ve bul bulmacası, bir resimdeki gizli bir öğeyi belirli bir süre içinde bulma temeline dayanır. Bu bulmacalar harika bir stres gidericidir ve aynı zamanda uzun bir günün ardından gevşemenin bir yoludur, çünkü odaklanma ve konsantrasyon gerektirirken gizli eşya bulunduğunda bir başarı hissi sağlarlar.

Hem çocuklar hem de yetişkinler arasında çok popülerdirler ve genellikle ayrıntılara dikkat ve görsel algı gibi bilişsel becerileri geliştirmenin eğlenceli bir yolu olarak kullanılırlar. Ne kadar dikkatlisin? Hadi bulalım.

kapak-003.jpg

RESİMDEKİ FARKLI EMOJİYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, bir dizi kedi suratlı emojiyi gösteriyor. Diğerlerinden farklı tek bir emoji var ve tek emojiyi bulmak için 6 saniyeniz var. Keskin gözlem becerisine sahip bireyler, zaman sınırı içinde tek emojiyi tespit edebilecektir. Resme dikkatlice bakın, tüm alanları tarayın ve farklı emojiyi hızlı bir şekilde tespit edip edemediğinize bakın.

FARKLI EMOJİYİ BULDUN MU?

Resimde 6 saniye içinde görmeniz gereken garip bir kedi suratlı emoji var. Farklı emojiyi gördün mü? Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? İşte burada. Farklı emoji görüntünün sağ tarafında değil. Farklı emojiyi şimdi fark ettin mi? Acele edin, zaman hızla ilerliyor. Gizli emojiyi gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Görüntüdeki farklı emojiyi kaçınız başarıyla fark ettiniz? Şimdiye kadar çoğunuzun farklı emojiyi görmüş olabileceğine inanıyoruz. Hala arama yapanlar aşağıda sağlanan çözümü kontrol edebilir. Farklı kedi suratlı emoji resmi görüntünün sol tarafında görülüyor, alttan üçüncü sütunda yer alıyor. Burnu olmadığı için garip.

2-010.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN