Dilan Polat zenginlik sırrını açıkladı! Kocası dünyanın parasını bu işi yaparak kazanmış, bakın nasıl bu kadar zengin olmuşlar

Dilan Polat zenginlik sırrını açıkladı! Kocası dünyanın parasını bu işi yaparak kazanmış, bakın nasıl bu kadar zengin olmuşlar

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat, lüks yaşantısıyla herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Eşiyle birlikte çektiği videolarla gündemin bir numaralı ismi olan Dilan Polat katıldığı canlı yayında söyledikleriyle ağızları açık bıraktı. Dilan Polat zenginlik sırrını açıkladı! Meğer kocası dünyanın parasını bu işi yaparak kazanmış. Zenginliklerinin sırrı çözüldü. Bakın Dilan Polat ve eşi nasıl bu kadar zengin olmuş...

Lüks yaşantısıyla herkesin merakla takip ettiği ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat, katıldığı canlı yayında kendini ifşa etti. Eşiyle birlikte yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Polat, "Bu değirmenin suyu nereden geliyor?" sorusuna öyle bir yanıt verdi ki duyunca şaşıp kalacaksınız. Dilan Polat zenginlik sırrını açıkladı! Kocası dünyanın parasını bu işi yaparak kazanmış.

jkkjkj-20.jpg

DİLAN POLAT CANLI YAYINDA KENDİNİ İFŞA ETTİ

Kozmetik sektöründe yaptığı işlerle tanınan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, lüks hayatıyla herkesin gündeminde. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Dilan Polat, İkinci Sayfa programına konuk oldu. Canlı yayında İkinci Sayfa sunucularından olan Müge’nin "Herkes şunu merak ediyor. Yola çıktığınızda eşinin çok fazla parası yok, sende de belirli. Siz ne oldu da bu kadar parayı buldunuz? Bu değirmenin suyu nereden geliyor?" sorularına cevap veren Polat, herkesi şaşırttı.

ZENGİNLİK SIRRINI AÇIKLADI! BU İŞİ YAPARAK MİLYONLAR KAZANMIŞLAR

Sunucunun sorularına yanıt veren sosyal medya fenomeni Dilan Polat, şunları söyledi:

"Aslında bu değirmenin suyu bir anda gelmiyor. Biz Engin'le 18 yıl oldu tanışalı. Evet çok küçükken güzel işler başaramadık ancak biz evlendikten sonra çok çalıştık. Engin ticaret adamı. Benim hayatım boyunca kötü günlerim olmadı. Ben zaten istediğim yere gidiyordum. Benim dayım zaten çok bilinmiş bir iş adamı. Gebze'de fabrikası var, birçok inşaat yapıyor. Engin askerden geldikten sonra dayım onda o ışığı gördü. Engin çok başarılı ve tuttuğunu koparan bir adam. Ona birkaç iş verdi. Engin alüminyum dış cephe işine girdi."

slslsl-1.jpg

DİLAN POLAT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Hayatına İstanbul'da devam eden Dilan Polat, evli ve iki çocuk annesidir. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamış ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017'de Dilan Polat güzellik merkezlerinin kurucusu olarak bu alanda da oldukça başarılı olarak, ismini duyurmayı başarmıştır.

İş hayatındaki başarılarının yanı sıra Instagram'da binlerce takipçisi olan Dilan Polat, sosyal medyada tanınırlığı ile de bilinmektedir. Instagram hesabındaki kullanıcı adı "dilanpolat" olan başarılı ismin 5 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN