Dilan Polat'ın 'Kara kutu'su Şule gözaltına alındı! Şule için yolun sonu göründü!

Dilan Polat'ın 'Kara kutu'su Şule gözaltına alındı! Şule için yolun sonu göründü!

Nez Demir, Şule'nin gözaltına alınmasının ardından 'Güle güle zule. Zamanında gözünle şahit olduğun şeye sırf beni yalancı çıkarmak için yalancı şahitlik etmiştin. O günden beri gıcığım sana.' yazdı. Ünlü fenomenin bu paylaşımı kısa sürede etkileşim aldı.

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılmış ve çift 5 Kasım günü tutuklanmıştı.

Dilan ve Engin Polat'ın hakkında soruşturma başlatılmasının ardından olay diğer güzellik merkezi sahiplerine de sıçramıştı.12 fenomenin şirketine kayyum atanarak mal varlıklarına el konuldu.

posdfsf.jpg

'KARA KUTU' ŞULE GÜNDEM OLDU

Dün gece ani bir şekilde Dilan Polat'ın sağ kolu Özbekistan uyruklu çalışanları Şule ve Nergis gözaltına alındı. Bu haberin sosyal medyada yayılmasın ardından Şule'nin ülkesi Özbekistan'a gönderileceği öğrenildi. Şule'nin gözaltı haberini gören Dilan Polat'ın eski ortağı fenomen Nez Demir sessiz kalamadı.

nezzz.jpg

Nez Demir, sosyal medyadan yaptığı paylaşıma "Güle güle zule. Zamanında gözünle şahit olduğun şeye sırf beni yalancı çıkarmak için yalancı şahitlik etmiştin. O günden beri gıcığım sana." notunu düştü. Ünlü fenomenin bu paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

nedfh.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN