Dünyaca ünlü vokalist Della Miles'tan Barış Pınarı Harekatı'na destek

Dünyaca ünlü vokalist Della Miles'tan Barış Pınarı Harekatı'na destek

Michael Jackson ile Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan ve bir süredir Türkiye'de yaşayan ABD'li Della Miles, terör unsurlarına karşı Türkiye'nin, Suriye'de Fırat'ın doğusunda yürüttüğü 'Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiğini açıkladı.

Türkiye'de olduğu günlerde Muğla'da yaşayan ünlü vokalist Della Miles, yaptığı açıklama ile Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediğini belirtti. 

'TERÖR, DÜNYANIN EN BÜYÜK PROBLEMİ'

Miles, "Barış Pınarı Harekatı, Suriye'deki savaşta mağdur olmuş insanlar için. Bu insanlarla aynı havayı teneffüs ediyorum ve aldığım her nefeste bu masum anneler, çocuklar ve babalar için savaşacağım. Kendimi bu konuda konuşacak bir platforma sahip olduğum için şanslı sayıyorum. Terör, dünyanın en büyük problemi. Türkiye liderliğinde Suriye'deki Barış Pınarı Harekatı, terörü bitirmeye yöneliktir. Dünyanın dört bir yanında yataklarımızda rahat rahat uyuyoruz. Karnımız tok. Çocuklarımızı barış içinde eğlenmeleri için parka götüren bizler, masum insanların ölümüne 'Hayır' demek için bu harekâtı desteklemeliyiz" dedi.

Masum insanların zarar görmemesi adına hareket eden herkesi desteklediğini vurgulayan Miles, "Türk askerlerinin ve masumların zarar görmemesi amacına hizmet eden bütün birlikleri desteklediğini vurgulayan Miles, "Açgözlülük ve nefret yüzünden insanların feda edilmesine üzgünüm. Masumları koruyanlar, aileleri ve ailelerini kaybeden masumlar için dua edeceğim" diye konuştu.

İZMİR/DHA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN