Dünyanın en acımasız burçları! Onların yoluna çıkmayın...

Dünyanın en acımasız burçları! Onların yoluna çıkmayın...

Astrologlar, zodyakın en acımasız işaretlerinin bir derecelendirmesini derlediler. Elbette bununla tartışılabilir, ancak astrologların zodyaklar arasında kimi seçtiklerine bir bakalım. İşte astrologlara göre Zodyak'ın en acımasız 3 burcu...

KOVA BURCU HEDEFİNE ULAŞMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPAR

Kova sadece onun görüşüne değer verir. Şirketin lideri olmayı severler. Kovalar kendilerini haklı çıkarmak için kolayca başkalarını suçlayabilirler.

İstediklerini elde etmeleri gerekiyorsa sevdiklerinin sırtını aşmaları zor olmayacaktır. Ve bu romantik, duyarlı sevgililerin böyle bir şey yapabileceğini kim düşünebilirdi?

Kova burçları çok duygusallar, bu birçok sorunun nedeni olabilir. Ya sevilirler ya da nefret edilirler.

insan.jpg

KOÇ BURÇLARI HEM TALEPKAR HEM DE DÜRTÜSELDİR

Koç, birçok sorunun kaynağı olan çok dürtüsel ve talepkardır. Hatalarını asla kabul etmezler. Başkalarına karşı kendini beğenmişlik ve hoşgörüsüzlük, kendi içlerinde zalim ve baskın nitelikler geliştirmelerine yol açar.

Koç sizinle savaşacak ve haklı olduklarını kanıtlayacak. Bu ne olursa olsun. Ve her şeye yol açabilir.

insan1.jpg

AKREP BURÇLARI İSTEDİKLERİ ZAMAN EN YAKININDAKİNİN BAŞINA BASARAK YÜKSELEBİLİR

Akrep , zodyakın en acımasız işaretidir. İstediklerini elde etmeleri gerektiğine içtenlikle inanırlar. Sadece bu şekilde ve başka bir şey değil. Hedeflerine ulaşmak için başlarının üzerinden geçmeye hazırlar.

Yoluna çıkarsan şanssız olacaksın. Akreplerin her şeye karşı sert bir tutumu vardır. Hedeflerine ulaşmak için insanları kullanabilir.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN