Dünyanın en zor optik illüzyonu! 12 saniyede gizlenmiş yılanı bulan dünya rekoru kırıyor: 10 kişiden biri bile yılanı bulamadı

Dünyanın en zor optik illüzyonu! 12 saniyede gizlenmiş yılanı bulan dünya rekoru kırıyor: 10 kişiden biri bile yılanı bulamadı

Yeşilliğin arasına koyulmuş kaplumbağaların arasına gizlenmiş gizli yılanı görmek neredeyse imkansız. Bu zorlu optik illüzyon testinde yılanı bulmanız için tam 12 saniyeniz var. 12 saniye içinde saklanmış yılanı bulabilirseniz rekorun yeni sahibi siz olabilirsiniz. Kaplumbağaların arasında gizlenmiş gizli yılanı bulmanız gerekli. Uzmanlar bu testi çözebilenlerin üstün zekalı olduğunu belirtiyor. 12 saniyede gizlenmiş yılanı bulabilir misiniz?

Kaplumbağalardan oluşan bu optik illüzyon testinde 12 saniye içerisinde gizlenmiş yılanı bulmanız gerekli. Uzmanlar gizlenmiş yılanı bulanların üstün zekalı olduğunu belirtiyor. Sosyal medyada fenomen olan bu test ile sınırlarınızı oldukça zorlayacaksınız. 10 kişiden biri bile gizlenmiş yılanı bulamadı. Kendinize güveniyorsanız bu teste başlayın. İşte sınırları zorlayan optik illüzyon testi...

12 SANİYEDE GİZLENMİŞ YILANI BULUN!

Bu zeka testi aklınızı başınızdan alacak. 12 saniyede kaplumbağalar arasında saklanmış gizemli yılanı bulmanız gerekmekte. Görselde yer alan kaplumbağalar yeşil renkte olduğu için yılanı bulmanız oldukça zor.

Kendine güvenenler aşağıda yer alan gizlenmiş yılanı bulmak için kıyasıya mücadele ederken bu zorlu görsel kafasını allak bullak edecek. Hazırsanız hemen görseli inceleyin ve yılanı bulun.

hghg-2023-11-05t163654-733.jpg

YILANI BULUN REKORUN SAHİBİ OLUN

Yılanı bulmak için kaplumbağaları tek tek tararken, gözleriniz her an yorulabilir.

Yılanı fark etmek için en iyi açıdan bakmanız gerekmekte.

h665.jpg

Resimde çok sayıda kaplumbağa ve yeşillik bulunuyor ancak dikkatle bakıldığında yılanı bulmak oldukça mümkün. Tabii bunu 12 saniyede yapabilmek oldukça zor. Bu kısa sürede yılanın nerede olduğunu göremediniz mi? İşte size bir ipucu: Resmin sol alt tarafına bakmalısınız.

İŞTE GİZLENMİŞ YILANIN YERİ

Yakından bakarsanız, bir kaplumbağanın kafasının kaplumbağalardan farklı olduğunu fark edebilirsiniz. Yılanı kaplumbağalardan ayıran diğer bir fark ise çatallı dili.

hghg-2023-11-05t163716-768.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN