Ebru Gündeş'in köşe bucak kaçırdığı kızı büyüdü! Babası Reza göre tanıyamaz

Ebru Gündeş'in köşe bucak kaçırdığı kızı büyüdü! Babası Reza göre tanıyamaz

Ebru Gündeş'in herkesten sakladığı kızı Alara büyüdü. Kameralardan uzak tuttuğu kızı ile bir mekanda görüntülenen Gündeş, sosyal medyada gündem oldu. Büyüyen kızını görenler "Annesinin kopyası" yorumları yaptı.

Reza Zarrab ile yaptığı evlilikten Alara isminde bir kızı olan Ebru Gündeş, boşandıktan sonra kızının tüm haklarını üstüne almak için dava açmıştı. Hadise ile yasak aşk yaşadığı iddiasıyla eşi Zarrab'tan boşanan Ebru Gündeş, kızını da babasından uzak tutuyor. Yıllardır sır gibi sakladığı kızı Alara sonunda kameralara yakalandı.

ebrureza.jpg

EBRU GÜNDEŞ KIZIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

2010 yılında evlendiği Reza Zarrab'tan 2021 yılında yasak aşk iddiasıyla boşanan Ebru Gündeş, Hadise olayıyla gündeme bomba gibi düşmüştü.

ebru.jpg

Taraflar konuya ilişkin sessizliğini korurken, Gündeş kızının tüm haklarını üstüne almak için dava açmıştı.

rezazarrab.jpg

SIR GİBİ SAKLIYORDU

2011 yılında dünyaya getirdiği kızı Alara Zarrab'ı kameralardan uzak tutan Ebru Gündeş, sonunda kızıyla bir mekanda görüntülendi.

alarazarab.jpg

ANNESİNİN KOPYASI

11 yaşındaki Alara'yı görenler şaşkınlığını gizlemedi. Annesinin gençlik kopyası olan Alara sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

alara.jpg

Gündeş, Reza Zarrab ile boşandıktan sonra Iraklı iş adamı ve kendisinden 19 yaş küçük Rassan Khoshnaw ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin iddialara göre yakın zamanda evleneceği söylendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN