Ebru Polat, kendisine gelen itirafı "Sizin hiç mi utanmanız yok" diyerek paylaştı! Görenler ne diyeceğini bilemedi

Ebru Polat, kendisine gelen itirafı "Sizin hiç mi utanmanız yok" diyerek paylaştı! Görenler ne diyeceğini bilemedi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Ebru Polat, takipçisinden gelen akıl almaz itirafı paylaştı. Takipçisinden gelen mesajları paylaşarak "Oha ne sapıksınız" dedi. Polat'ın paylaşımı kısa süre içerisinde dikkatleri çekti.

Sosyal medyada hatırı sayılır sayıda takipçisi olan şarkıcı Ebru Polat, açıklamaları ve cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Son olarak Polat, takipçilerinden kendisine itirafta bulunmalarını istedi. "Sağlam itiraflar gelsin" diyerek mesajları yayınlayan şarkıcıya gelen itiraflar arasında öyle bir şey vardı ki görenler 'Pes artık' dedi.

polg.jpg

"OHA NE SAPIKSINIZ"

Bir takipçi Ebru Polat'a "üvey annemle birlikte oldum" mesajını attı. Polat ise takipçisinin mesajını paylaşarak "Oha ne sapıksınız" notunu düştü. Bir başka takipçisi ise baldızıyla ilişki yaşadığını söyledi. Ebru polat "Karına gerçekten yazık! Sizin hiç mi utanmanız yok" diyerek sert çıkıştı.

sarkivc.jpg

Ebru Polat bir süre önce de anneannesine aşık olduğunu söyleyen birinin itirafını paylaşmış ve bu itiraf sonrası psikolojisinin bozulduğunu söyleyerek ve artık gelen mesajları paylaşmayacağını açıklamıştı.

ebur.jpg

polfg.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN