Eda Ece'nin düğün davetiyesi gündem oldu

Eda Ece'nin düğün davetiyesi gündem oldu

Ünlü oyuncu Eda Ece, 4 yıldır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran'da evlenecek. Eda Ece'nin düğün davetiyesi ortaya çıkarken, davetiyedeki bir detay sosyal medyada gündem oldu.

Altı sezon ekrana gelen 'Yasak Elma' dizisiyle büyük bir popülarite elde eden oyuncu Eda Ece, 20 Haziran’daki doğum gününün ardından dünyaevine girecek. Ünlü oyuncu geçen günlerde aile arasında yapılan törenle nişanlandığı 4 yıllık sevgilisi basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; 21 Haziran’da Four Seasons Bosphorus‘ta evlenecek olan güzel oyuncunun yakın dostlarına gönderdiği nikah davetiyesi de ortaya çıktı.

1-017.jpg

NİKAH ŞAHİTLERİ KİMLER OLACAK?

Nikah şahitliğini menajeri Gaye Sökmen, Melda Narmanlı Çimen ve Ayşegül Aldinç‘in yapacağı Eda Ece‘nin sade bir nikah davetiyesi hazırlatması dikkat çekti.

GERÇEK SOYADI ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyada en dikkat çeken detay ise Eda Ece'nin asıl soyadının "Uzunalioğlu" olmasıydı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, bunu yeni öğrendikleri, oyuncunun soyadını "Ece" zannettikleri hakkında yorum yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN