Eda Ece'nin kızına verdiği ismin anlamını duyanlar şaşırdı! Dinimizde güzel bir anlamı varmış

Eda Ece'nin kızına verdiği ismin anlamını duyanlar şaşırdı! Dinimizde güzel bir anlamı varmış

Ünlü oyuncu Eda Ece ve Milli basketbolcu Buğrahan Tuncer çifti dört gözle bekledikleri kız çocuklarını kucağına aldı. Çift, kızlarına verdiği ismi paylaştı. Eda Ece'nin kızına verdiği ismin anlamını duyanlar şaşırdı! Dinimizde güzel bir anlamı varmış...

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteriyle büyük hayran kitlesine ulaşan Eda Ece dört gözle beklediği kızını kucağına aldı. Eda Ece ve Milli basketbolcu Buğrahan Tuncer çifti, kızı için seçtikleri isim şaşırttı.

Eda Ece anne oldu - Herkes Duysun

Magazin dünyasının yakından tanıdığı Bilal Özcan'ın özel haberine göre, Eda Ece Tuncer'in kızına verdiği isim, Mina oldu. Ancak sürpriz burada bitmedi; ünlü oyuncu kızının ikinci ismi olarak da İpek'i seçti.

MİNA İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

Mina ismi; billur, mine, şeffaf, gökyüzü gibi anlamlara geldiği gibi, aynı zamanda Mekke'de hacıların şeytan taşlamak için gittikleri bölgenin adı olarak da bilinir. Bu nedenle Mina ismi, manevi anlamıyla da oldukça değerlidir.

İPEK İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

İpek ismi, Türkçe kökenli bir isim olup çeşitli anlamlara geliyor. İpek kelimesi, ipekböceği tarafından yapılan değerli bir kumaş olan ipeğe atıfta bulunabilir. Aynı zamanda zarif, yumuşak ve dokunaklı bir malzeme olan ipeğin simgesel anlamlarıyla ilişkilendirilir.

İpek ismi ayrıca Türk kültüründe değerli, güzel ve zarif anlamına gelir. Bu isim, genellikle kız çocuklarına verilen hoş ve kulağa hoş gelen bir isim olarak tercih edilir.

Manevi anlamıyla, İpek ismi bazı kaynaklarda "saflık", "huzur" ve "zarafet" gibi anlamlarla ilişkilendirilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN