Efsane şarkıcı canlı yayında Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu! Kavgada söylenmeyecek sözler: "Saygısız, balon..."

Efsane şarkıcı canlı yayında Aleyna Tilki'yi yerden yere vurdu! Kavgada söylenmeyecek sözler: "Saygısız, balon..."

Efsane sanatçı, son dönemde sosyal medya hesabı aracılığıyla takipçilerinin beğenisine sunduğu cesur pozlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye canlı yayında sert sözlerle yüklendi.

Geçtiğimiz günlerde söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye ait olan 'Unutamazsın Beni' şarkısının klibi için kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı Güllü, klip çekiminde trafik kazası geçirerek hayranlarını üzüntüye boğmuştu.

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan '2. Sayfa' adlı magazin programına katılarak Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı Güllü, "Cevapsız Çınlama" ve "Sen Olsan Bari" şarkılarıyla son dönemin en başarılı sanatçıları arasında yer alan Aleyna Tilki'ye sert sözlerle yüklendi.

Her sanatçının arabesk okumasından rahatsız olduğunu söyleyen Güllü, Aleyna Tilki'yi sert bir dille eleştirdi. Aleyna Tilki'nin 'Balon' bir sanatçı olduğunu öne süren Güllü, ünlü şarkıcının 'saygısız' olduğunu dile getirdi.

Aleyna Tilki'nin yeni şoförü bakın kim çıktı? Şoförü mü yoksa...

"HERKES KENDİ İŞİNİ YAPSIN"

Sunucuların Aleyna Tilki'nin arabesk okuduğunu hatırlatması üzerine Aleyna Tilki'ye 'Orada bir dursun' diye seslenen Güllü şunları söyledi:

"Ben arabesk fantazi sanatçısıyım, herkes kendi işini yapsın. Arabesk adı altında Bergen'in şarkısını 150 kişi okudu. Mahvettiniz be kardeşim, yapmayın lütfen.

ALEYNA TİLKİ BALON BİR SANATÇI

Aleyna Tilki denildiği zaman beni tepe tüylerim dikiliyor. Ben köşeli ve yüze konuşan bir kadınım. Ben Aleyna Tilki'yi sevmiyorum. Sanat olarak da sevmiyorum yapı olarak olarak da sevmiyorum. Arabesk okuyamadığı için hiç sevmiyorum. Kişilik olarak tanımıyorum. Bana göre Aleyna Tilki balon bir sanatçı. 5 sene sonra Aleyna Tilki diye biri yok. Bu gençleri öyle bir pohpohluyorlar ki... 'Sen dünya starısın' diyorlar da bir ses ve duruş diye gerçek var. Bir saygı olmalı ama ben Aleyna'da o saygıyı göremedim. Yaptığı birçok saygısızlıklar var. Bu şekilde bir yere sadece anlık gelebilirsin."

Şarkıcı Güllü, klip çekiminde gaz ve frenin yerini karıştırınca kaza yaptı

"ORADA BİR DURSUN"

"Aleyna Tilki çok iyi arabesk okuduğunu söyleyerek 'bana Aleyna Baba diyeceksiniz' diyor" demesi üzerine sinirlenen Güllü, "Yavaş desin, orada bir dursun. Hangi dünyada yaşadığını çok merak ediyorum. Halk getirir, halk götürür. Buna çok dikkat etmek lazım. İstersen dünyanın en güzel sesi ol ama bir samimiyet gerekli"

Güllü: Beş sene sonra Aleyna Tilki diye biri yok

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN