Ehliyet sahipleri dikkat! Ehliyetlere 5 yıl el konulacak: Bunu yapan yandı

Ehliyet sahipleri dikkat! Ehliyetlere 5 yıl el konulacak: Bunu yapan yandı

Trafik cezaları ile ilgili sürücülerin araştırmaları sürüyor. Bu kurallara uymayan ehliyet sahipleri 5 sene trafiğe çıkamayacak! Tüm detaylar haberimizde.

Sürücü belgesi olan ve aktif olarak araç kullanan insanlar için yeni uyarılar yapıldı! Büyük cezalarla karşı karşıya kalabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EHLİYET SAHİPLERİNE UYARILAR GELDİ

Geçtiğimiz gün Aydın ilinde yapılan uyuşturucu madde kullanımının trafiği tehlikeye atması sonucunda verilecek cezalar belirlendi. Yetkililerin yaptığı kontroller sonrasında uyuşturucu madde ile trafiğe çıkan sürücülerin ehliyetlerine 5 sene süreyle el konuluyor. Bu uygulamayla birlikte hem uyuşturucu madde kullanımının hem de trafikte yaşanabilecek sorunların önüne geçilmesi planlanıyor. 

Ehliyetlerine 5 Sene El Koyuldu

Yalnızca sürücülerin kendi hayatlarının değil trafikte seyir halinde olan diğer araçların ve yayaların hayatlarını tehlikeye atmaması için bu önlemler alınıyor. Aydın İl Jandarma Komutanlığı uyuşturucu madde etkisinde trafiğe çıkılmasının trafiği tehlikeye soktuğunu söyledi. Uyuşturucu etkisinde yakalanan iki araç sürücüsünde test yapıldı ve ehliyetlerine 5 sene süreyle el koyuldu. Efeler ve Kuşadası ilçesinde yapılan testler sonrasında şüpheli araç sürücüleri tespit edilerek test yapıldı ve araçta olan üç kişi üstünde ve araçlarda uyuşturucu madde ve öğütme makinesi olduğu anlaşıldı. Uyuşturucu madde etkisinde olan araç kullanan iki kişinin ehliyetine 5 sene el koyuldu ve 20 bin 977 TL ceza verildi. Soruşturma süreci ise hala sürüyor. Yetkililer tarafından yapılan bu tarz müdahaleler trafiğin kontrolünü sağlamak ve bu tarz maddelerin kullanımını engellemek için son dönemlerde sıklaştırılıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN