Ekranlara ara veren Arka Sokaklar'dan kötü haber! Bunu kimse beklemiyordu: Reyting rekortmeni diziden herkesi şaşırtan karar

Ekranlara ara veren Arka Sokaklar'dan kötü haber! Bunu kimse beklemiyordu: Reyting rekortmeni diziden herkesi şaşırtan karar

18 Kasım'da ekranlara gelen 638. bölümü ile yayına ara veren reyting rekortmeni Arka Sokaklar dizisinin ekranlara geri dönüp dönmeyeceği bir süredir merak konusuydu. Türk televizyon tarihinin efsaneleşmiş dizisinden kötü haber geldi.

Bir süredir izleyiciyle buluşmayan, Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak rekorları alt üst eden reyting rekortmeni 'Arka Sokaklar'ın yayın hayatına devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Reyting rekortmeni diziden kötü haber geldi.

18 Kasım'da ekranlara gelen 638. bölümü ile yayına ara veren reyting rekortmeni dizinin Kanal D'den ayrılarak başka bir kanala geçeceği iddiaları dizinin hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılanmıştı. Dizide Engin komiser karakterini canlandıran İlker İnanoğlu, kısa süre önce yaptığı açıklamada dizinin devam edebileceğini açıklayarak "Devam edeceğiz inşallah. Babamın sağlığıyla uğraşıyorduk. Kalça kemiği kırılmıştı. Şimdi eve geçti, sağlık durumu yavaş yavaş iyiye gittiği için inşallah devam edeceğiz" demişti.

'RIZA BABA' İSYAN ETMİŞTİ

İnanoğlu'nun bu açıklamasından kısa süre sonra ise dizideki 'Rıza Baba' karakteriyle hafızalara kazınan Zafer Ergin ise dizinin final yapmadan ekranlardan uzaklaşmasına "Dizinin bir anda bitmesi bizi üzdü ve şaşırtı. Keşke Türker İnanoğlu, hasta olmasaydı, devam etseydik. O da sonuçta yapımcı, kendince bir takım şeyler gördü herhalde, devam etmedi. Hayatımda ilk defa başıma böyle bir şey geldi. Final yapmadan, şak diye bitti. Instagram'dan 'Sizi özledik' ve 'Ne zaman başlayacaksınız?' diye mesajlar geliyor. Bizim oyuncu olarak insana ve seyirciye saygımız var. Bize de, 'Kusura bakmayın şunun için bitti' demeleri lazımdı. Ayıptır. Finalin başka havası vardır. Arkadaşlar, 'Para almadan final bölümü' çekelim diyorlar" açıklamasıyla tepki göstermişti.

Arka Sokaklar 625. Bölüm İzle

EYLÜL AYINA KADAR EKRANLARA VEDA ETTİ

İnanoğlu ve Ergin'in açıklamaları kafaları karıştırırken reyting rekortmeni diziden kötü haber geldi. Sosyal medya platformu İnstagram'da 114 bin takipçiye sahip dianmarcana adlı sayfa yer alan habere göre; Reyting rekortmeni dizi eylül ayına kadar ekranlara veda etti.

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:

"Arka Sokaklar dizisinden sevenlerini üzen haber! Kanal D ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan ve birçok izleyicinin vazgeçilmezi hâline gelen Arka Sokaklar dizisinin 2022’nin son aylarında ara verdiği ekran macerasına ne zaman döneceği merak konusu olmuştu. Dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu’nun yaşadığı sağlık problemleri ve yapım şirketinin kanal ile anlaşmasındaki maddi pürüzler sebebiyle yayına ara vermesinin ardından 2023 yılının bahar ekran döneminde yeni bölümleriyle Kanal D ekranlarına dönmesinin mümkün olmadığı öğrenildi. Dizinin oyuncularının yeni bölümler için çekimlere ne zaman başlayacağı bilinmezken Arka Sokaklar’ın en azından eylül ayına kadar ekranlarda yer almayacağı böylece büyük oranda kesinleşmiş oldu. Dizinin akıbeti ise önümüzdeki aylarda kanal ve yapım şirketinin alacağı ortak kararla belli olacak."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN