Ekranlarda yaprak dökümü: İddialı dizi reyting kurbanı oldu

Ekranlarda yaprak dökümü: İddialı dizi reyting kurbanı oldu

Yaz sezonuna girerken, hangi dizinin önümüzdeki sezon yayın hayatına devam edip etmeyeceği de kanallar tarafından kararlaştırılıyor. Son dönemde adeta bir yaprak dökümünün yaşandığı dizi sektöründe, bir yapım daha düşük reytingler sebebiyle ekranlara veda ediyor.

TV8’de yayınlanan, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği "Annenin Sırrıdır Çocuk" dizisi için final kararı alındı. Kanalla 13 bölümlük anlaşması olan dizinin reytinglerinin iyice düşmesi üzerine projenin 11. bölümde bitmesine karar verildi.

Tv100'de yer alan habere göre; İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker’in başrollerinde buluştuğu, Çarşamba akşamları yayınlanan dizi 11. bölümde final yapacak.

i.jpg

KONUSU

Ahmet Varlı, Sacide Taşaner, Demet Gül, Selim Erdoğan, Birgül Ulusoy ve Mine Kılıç’ın da rol aldığı dizide, Selin Yeninci ile İrem Helvacıoğlu üstünü örtmeye çalıştıkları geçmişleriyle yüzleşen iki anne adayını canlandırıyordu. Dizinin konusu, ilk yayınlanmaya başladığında epey ilgi çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN