Güldür Güldür'ün yıldızı dünyaevine girdi

Güldür Güldür'ün yıldızı dünyaevine girdi

Güldür Güldür ekibinden oyuncu Özgün Aydın, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Dilan Saltık ile evlendi. Güldür Güldür ekibi de Aydın'ı bu mutlu günde yalnız bırakmadı.

'Güldür Güldür'ün başarılı oyuncularından Özgün Aydın, Dilan Saltık ile dünyaevine girdi. Dün akşam Fenerbahçe’de gerçekleşen düğün törenine; Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) kurucu ortağı Necati Akpınar, oyuncular Mert Fırat, Ali Sunal, Doğa Rutkay, Didem Balçın ve Güldür Güldür ekibi oyuncuları katıldı.

Yakın arkadaşları ve ailelerinin bu multu günlerinde yalnız bırakmadığı çiftin nikah şahitliklerini Didem Balçın ve Alper Kul yaptı.

.jpg

ALPER KUL PAYLAŞIM YAPTI

Kul, yakın arkadaşı Özgün Aydın ile Dilan Saltık'ın fotoğrafını, "Kardeşim muradına erdi" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN