Emekli vatandaşlara o bankadan yeni bir müjde! Anında 12 bin 500 lira ödeme alabilirsiniz… Duyan bankaya koşuyor

Emekli vatandaşlara o bankadan yeni bir müjde! Anında 12 bin 500 lira ödeme alabilirsiniz… Duyan bankaya koşuyor

Milyonlarca emekli vatandaşa o bankadan yeni bir müjde daha geldi! Anında 12 bin 500 lira ödeme alma şansını siz de yakalayabilirsiniz. Fırsatı duyan bankaya koşuyor. Üstelik sadece tek bir şart isteniyor. İşte detaylar…

Bankalar emekli promosyonu vermeye devam ediyor. Emekliye ek ödeme alabilme imkanı sağlayan bu sistem birçok banka tarafından yapılıyor. Her banka kendi çalışma politikaları kapsamında farklı miktarda promosyon dağıtırken son zamanların en yüksek promosyonunu veren bu banka oldu. Yeni bir güncelleme ile 12 bin 500 lira ödeme yapılacağını açıkladı. İşte o bankanın promosyon miktarı…

ING’DEN EMEKLİYE DEV MÜJDE!

ING Bank, en çok kullanılan bankalar arasında yer alıyor. Emekli promosyon kampanyalarında da oldukça yüksek miktarlarda promosyon veren ING, yeni bir kampanya daha duyurdu. Bu kapsamda SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşını ING’ye taşıyan emekliler koşulsuz şartsız 8 bin 500 liraya varan nakit promosyonu alabiliyor.

yeni-proje-1-010.jpg

Öte yandan otomatik fatura talimatı verenler 4 bin TL’ye kadar ek nakit promosyon daha alabiliyor. Bu sayede maaşını ING’ye taşıyan emekliler 12 bin 500 TL’ye varan promosyon fırsatı yakalayabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN