Emeklilere baharı getirecek! Emekli maaşında bu detay hesaba katılmamıştı: Yeni enflasyon hesabıyla büyük zam müjdesi geliyor!

Emeklilere baharı getirecek! Emekli maaşında bu detay hesaba katılmamıştı: Yeni enflasyon hesabıyla büyük zam müjdesi geliyor!

Ücretler, enflasyonist hesaplama kullanılarak yeniden formüle ediliyor! Emeklileri sevindirecek ücret rtışı gelecek! Milyonlarca vatandaşın büyük umutlarla beklemiş olduğu emekli maaşı zammı geliyor. 3 Ocak 2023 tarihi itibariyle bütün maaşların sıfırdan hesaplanacağı öğrenildi. Bu konudaki gelişmelerde ise Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayınlanan son enflasyon verileri önemli rol oynamaktadır. Uzun zamandır beklenen artış için zaman daralıyor. Beş aylık süre için belirlenen enflasyon verisi ,05 olarak formüle edildi. Detaylar haberimizde…

Ücretler, enflasyonist hesaplama kullanılarak yeniden formüle ediliyor! Emeklileri sevindirecek ücret rtışı gelecek! Milyonlarca vatandaşın büyük umutlarla beklemiş olduğu emekli maaşı zammı geliyor. 3 Ocak 2023 tarihi itibariyle bütün maaşların sıfırdan hesaplanacağı öğrenildi. Bu konudaki gelişmelerde ise Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayınlanan son enflasyon verileri önemli rol oynamaktadır. Uzun zamandır beklenen artış için zaman daralıyor. Beş aylık süre için belirlenen enflasyon verisi %14,05 olarak formüle edildi. Detaylar haberimizde…

Ülkemizde sayısı milyonları emekliler ve memurlar maaş zammı için beklemede. 2023 yılının ilk günlerinde tüm sorular yanıtlanacak ve milyonlarca vatandaş maaş artışına kilitlenecek. 3 Ocak 2023'te ücretler yine Aralık enflasyon oranına göre belirlenmiş olacak ve bununla birlikte refah payı beklentisi var. Şu an milyonlarca vatandaş o büyük gün için bekleyişte.

YAKLAŞIK 14 MİLYON KİŞİ BEKLİYOR

Sayısı 13,6 milyonlara ulaşan emeklinin ve yaklaşık 5 milyon memurun merakla takip ettiği zam, yakın zamanda maaşlarına gelecek.

EMEKLİLER

DEĞİŞİM MİKTARI ENFLASYONLA BELİRLENECEK

3 Ocak 2023'te takvim sayfaları açıldığında tüm maaşların sıfırdan belirleneceği öğrenildi.

enflasyon

MİLYONLAR TÜİK’TEN GELECEK VERİLERİ BEKLİYOR

Zam oranlarında Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayınlanan son enflasyon verileri önemli rol oynayacak.

5 AYLIK VERİ ÖNEMLİ

Beklenilen zam miktarı için zaman daraldı. Beş ayın enflasyon verisinin %14,05 seviyesinde olduğu formüle edildi.

EN AZ 5000 TL

Uzman isimlerin yapmış olduğu son hesaplamalara göre emekli maaşı tutarı en az 5000-5500 TL arasında olmalı.

türk lirası

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN