Emeklinin yüzünü güldürecek haber geldi! Tam 12 bin 350 lira hesaplarına yatacak… O banka duyurdu

Emeklinin yüzünü güldürecek haber geldi! Tam 12 bin 350 lira hesaplarına yatacak… O banka duyurdu

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek bir haber geldi! Tam olarak 12 bin 350 lira anında hesabınıza yatacak. Yapmanız gereken tek bir işlem var. O banka resmen duyurdu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Bankalar farklı kampanyalarla emekli vatandaşlara promosyon dağıtmaya devam ediyor. Her banka farklı kampanyalar düzenlerken kampanya içeriklerinde birçok seçenek de bulunuyor. Öte yandan en çok promosyonun verildiği bankalar emekli vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bu banka ise öyle bir haber duyurdu ki emeklilerin yüzü gülecek. İşte detaylar…

yeni-proje.jpg

ANINDA 12 BİN 350 LİRA PROMOSYON

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Garanti BBVA, yeni promosyon kampanyasını duyurdu. Bankanın yaptığı açıklamaya göre emekli maaşını buraya taşıyan ve 3 yıl kalma sözü verenlere yüksek miktarda promosyon ödemesi yapılacak.

yeni-proje-1.jpg

Bankalar kendi aralarında promosyon savaşı verirken Garanti BBVA, bankaya gelen müşterilerine 12 bin 350 lira promosyon vereceğini açıkladı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir defaya mahsus olarak 29 Ekim ikramiyesi dağıtılacağını ve miktarının ise 5 bin lira olacağını açıklamıştı. Yani emekli vatandaşlar Garanti BBVA bankasına geçiş yaparak hem 12 bin 350 lira promosyon ödemesi alabilir hem de 5 bin lira ikramiye alabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN