Emrah Serbes, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez görüntülendi

Emrah Serbes, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez görüntülendi

Beş yıl önce alkollü bir şekilde karıştığı trafik kazasında aynı aileden üç kişinin ölümüne neden olan ve 2021'de tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye olan yazar Emrah Serbes, ilk kez görüntülendi.

Alkollü araç kullanırken bir araca arkadan çarparak aynı aileden üç kişinin ölümüne neden olan ve 2021'de pandemi nedeniyle tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen yazar-senarist Emrah Serbes, tahliyesinden beri ilk kez önceki akşam Beşiktaş’ta, yanında asistanıyla bir pilavcıdan çıkarken görüntülendi.

Hürriyet'in aktardığı habere göre, artık sadece yazmaya yöneldiğini dile getiren ve daha fazla konuşmak istemediğini belirten Serbes'in, asistanıyla birlikte uzaklaştığı görüldü.

NE OLMUŞTU?

"Behzat Ç" kitaplarının da yazarı olan Serbes, 22 Eylül 2017’de bir arkadaşıyla birlikte Bodrum’a giderken İzmir’de bir araca arkadan çarpmış, araçtaki üç kişi hayatını kaybetmişti. Kazadan sonra Serbes’in yanındaki arkadaşı, direksiyonda kendisinin olduğunu belirterek, teslim olmuştu. Daha sonra aracı Serbes’in kullandığı ortaya çıkmıştı. Serbes, kazadan bir hafta sonra suçunu itiraf etmişti.

Tutuklandığı gün kameralara, “Benim adım Emrah Serbes, sonunda ‘t’ yok” diyen Serbes, kaza sırasında alkollü olduğu da anlaşılınca 13 yıl 4 ay hapis cezasına mahkûm edilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN