Erdal Beşikçioğlu'ndan yıllar sonra gelen Behzat Ç. itirafı: Duyanlar kulaklarına inanamadı

Erdal Beşikçioğlu'ndan yıllar sonra gelen Behzat Ç. itirafı: Duyanlar kulaklarına inanamadı

Bir dönemin reyting rekortmeni olan ve son olarak 2019 yılında hayranlarıyla buluşan ancak 9 bölümün sonunda yayın hayatına veda eden efsane dizi ''Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi'' 6 Aralık Salı günü 4. sezonuyla izleyiciyle buluşacak. Dizide 'Behzat. Ç' karakteriyle hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu, efsane dizi hakkında çarpıcı itiraflarda bulundu.

2010-2013 yılları arasında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorları kıran ''Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi' adlı diziyle ekranlara geri dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Türk televizyon tarihine damga vuran efsane dizi hakkında yıllar sonra çarpıcı itiraflarda bulundu.

Star TV ekranlarında yayınlandığı dönemde reyting rekorlarını alt üst eden ''Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi'' dizisi ekranlara geri dönmek için gün sayarken efsaneleşen dizide 'Behzat Ç.' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, reyting rekortmen dizi hakkında herkesi şaşırtan itiraflarda bulundu.

6 MİLYON LİRALIK MÜSTAKİL EV

YENİDEN İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Efsane dizi, 2015 yılında Aydın Doğan tarafından oluşturulan ve 19 Ocak 2021 tarihinde ABD merkezli küresel medya ve eğlence şirketi Discovery tarafından yüzde 35 hissesi satın alınan online dizi ve film platformu BluTV'de yeniden izleyiciyle buluşacak.

Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dizinin 4. sezonunun başlayacağı tarihi açıklamış ve özlemle beklenen Behzat Ç'nin 6 Aralık Salı günü BluTV’de yayınlanacağını duyurmuştu. Bu açıklama sonrasında dizinin hayranları geri sayıma geçerken Erdal Beşikşioğlu'nun açıklamaları herkesi şaşırttı.

Erdal Beşikçioğlu açıkladı: Behzat Ç. geri dönüyor

Bloomberg HT ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk olan ünlü oyuncu, son olarak 2019 yılında yine BluTV ekranlarında hayranlarıyla buluşan ancak 9 bölümün sonunda yayın hayatına veda eden efsane dizi hakkında yıllar sonra çarpıcı itiraflarda bulundu.

"5'NCİ BÖLÜMDEN SONRA..."

Behzat Ç.' hakkında da konuşan ünlü oyuncu, "5'nci bölümden sonra halkla arasında inanılmaz bir bağ oldu. O dönemler insanların gördüklerini dile dökemedikleri, tuhaf bir kekemeliğin olduğu bir dönemdi. O durumda söylenmesi gerekenleri net bir şekilde söylediği için sanırım 'Behzat Ç.' bireylerle seyirciyle buluştu" ifadelerini kullandı.

Erdal Beşikçioğlu: Eşim iyi ki tiyatrocu - Magazin haberleri

"BEHZAT Ç.'DE BENİ DOYURAN BİR SENARYO YOKTU"

Oyuncu, dijital platforma çekilen Behzat Ç. ile ilgili ise, "Ben yeniden çekmek istemiyordum açıkçası ama bir sanatçı olarak bir taraftan da seyircinin bu kadar ilgisine karşı sorumsuz davranmamalıyım diye düşündüm. 4 bölümü okuyarak kabul etmiştim. Behzat Ç. çok hassas bir metin. Kendimce doğru olmadığına inanmadığım hiçbir şeyi söylemek istemiyorum. Behzat Ç.'de beni doyuran bir senaryosu yoktu ama sorumululuk gereği yapmak zorundaydım. Bu yeni Behzat Ç.'de başka dinamikleri olan bir hikaye oluştu çok daha sevdim açıkçası" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN