Erkan Petekkaya'dan yetiştirme yurdu itirafı! Meğer anne ve babası bu yüzden boşanmamış: Gözyaşları içinde anlattı

Erkan Petekkaya'dan yetiştirme yurdu itirafı! Meğer anne ve babası bu yüzden boşanmamış: Gözyaşları içinde anlattı

Sevilen oyuncu Erkan Petekkaya Katarsis programına katıldı. Hayatına dair unutamadığı çarpıcı o olayı gözyaşları içinde anlattı. İşte detaylar…

Birçok ünlü oyuncu ve şarkıcıyı ağırlayan Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sunuculuğunu yaptığı Katarsis programı bu kez de yakışıklı oyuncu Erkan Petekkaya’yı ağırladı. Detaylar haberimizde…

katarsis

KATARSİS'E KATILAN ERKAN PETEKKAYA "KIRMIZI ODA'YI HATIRLATIYOR" DEDİ! YETİŞTİRME YURDUNDAKİ O ANI UNUTAMIYOR

Yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ve bazen de yaşadığı polemiklerle gündeme gelen Erkan Petekaya katarsis'e katıldı. Konuşmasına "Kırmızı Oda'yı hatırlatıyor" sözleriyle başlayan oyuncu, program da hayatına ilişkin kesitleri anlattı. Başarılı Oyuncu annesinden bahsederken de konuşmakta güçlük çekiyordu.

Youtube ‘den yayınlanan Uzm. psikolog Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis'e sevilen oyuncu Erkan Petekkaya, katıldı. Programdaki o meşhur kırmızı koltuğa oturan Erkan Petekkaya rol aldığı diziyi "kırmızı oda" dizisini hatırlattığını söyledi. Petekkaya, hayatıyla ilgili sorulara dair açıklamalarda bulundu.

Deneyimli oyuncu "Babam memurdu annem de ev hanımıydı çalışıyordu ama... Güzel bir çocukluk geçirdim. Büyük bir sevgiyle büyüdüm. Para yoktu ama iyi bir çocukluk geçirdim" dedi.

"O BOŞLUK SESİNİ DUYDUM"

Elâzığ’dan İstanbul'a beş yaşında geldiğini söyleyen Erkan Petekkaya "6 yaşındayken annemle babam bir süre ayrı oldu, annem kardeşimi alıp Ankara'ya gitti. Babam bana bakamayınca mecbur kaldı beni yetiştirme yurduna verdi. Bakamadı bana gerçekten. 5. katta demir yok balkonda oturmuşum, düşerdim belki... O yüzden yurda verdi. Annesiz babasız bir kız vardı onu sallarken geldi bana vurdu alnım yarıldı. Babam her akşam gelirdi, geldi sargıyı gördü kafamda dayanamadı hemen eşyalarımı topladı demir dolaptan o demir dolabın kapanma sesini hiç unutmam, o boşluk sesini duydum, dedim babam beni götürüyor. O akşam trene binip annemi almaya gittik. Kadere inanıyorum" dedi.

KONUŞMAKTA ZORLANDI

Başarılı oyuncu annesinin vefatı ile alakalı konuşmakta güçlük çekti. Annesini vefatı sorulunca çok duygulanan ve konuşmakta zorlanan Erkan Petekkaya "Annem bir savaşçıydı, evimin yakınına gömdüm her gün önünden geçiriyorum. Yasını hâlâ yaşıyorum" sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN