Erkeklerin köşe bucak kaçtığı 3 çekilmez burç kadını...

Erkeklerin köşe bucak kaçtığı 3 çekilmez burç kadını...

Erkekler için o 3 burcun kadınları tam anlamı ile çekilmezler. Dışları güzel olan ama içinde bir erkeğin en dayanamayacağı özellikleri barındıran o üç burcun kadını erkeklerle ilişkilerinde kaybetmeye mahkumlar....

Kadınların doğal güzelliği ve çekiciliği sayesinde, kelimenin tam anlamıyla herhangi bir erkeği çıldırtabilirler. Bununla birlikte, bazı durumlarda, dış kabuk aldatıcıdır ve altında, en karanlık taraflarını gizler.

Birçok burcun temsilcisi, eksikliklerini dikkatlice gizlemeyi öğrendi, bu nedenle ilk bakışta bir kişinin gerçekte ne olduğunu anlamak zor. Astrologlar hiçbir erkeğin dayanamayacağı kadınların burçlarını sıraladı...

OĞLAK BURCU KADINLARI İÇİN AŞK ÖZEL BİR ŞEY DEĞİL

Oğlak burcu kadınları doğuştan kariyer sahibidir. Kural olarak, aşk ve romantizm onlar için özel bir değer değildir, bu yüzden fazla çaba harcamadan bir ortak bulabilirler ve yakında ondan kolayca ayrılabilirler.

Erkeklerin bu burcun temsilcileriyle uzun süreli bir ilişki içinde olması oldukça zordur. Bazıları oldukça otoriter, bilgiç ve hatta bencil kişiliklerdir.
Bu nedenle, erkeklerin sevdiklerinin kaprislerine kapılmaları kolay değildir. Çoğu zaman, Oğlak ile bir ilişkide, bir ayrılığın başlatıcısı bir erkektir ve ayrılık ona gereksiz endişeler getirmez, aksine tam tersine bir özgürlük hissi verir.

24.jpg

İKİZLER KADINI NE SEVEBİLİR NE DE AYRILABİLİR

Zodyak çemberinin on iki temsilcisinden İkizler en çok özgürlüğünü kaybetmekten korkar. Tabii ki kendilerini yalnızlığa mahkum etmiyorlar ama ciddi bir ilişki için de çabalamıyorlar.

Bu burç temsilcileri, genellikle erkeklerin ilgisini hemen uyandıran neşeli, zeki ve çok yönlü kadınlardır.

Ancak zamanla, sevgilinin çok sık işte kalmasından, toplantıyı ertelemek için herhangi bir bahane bulmasından veya geceyi yalnız geçirmekten hoşlanmazlar.
Bu burcun kadını için aşk çok çabuk geçer, ancak erkeklerde aynı kadınla tekrar tanışma korkusu uzun süre kalacaktır.

kadin.jpg

ASLAN KADINI ERKEĞİN BİREYSELLİĞİNİ ALABİLDİĞİNE BASTIRIR

Bencil dişi aslanlar asla bir erkeğin bir ilişkide sorumlu olmasına izin vermez ve genellikle sevgililerinin bireyselliğini bastırmayı başarır.

Bir dişi aslanla çıkmaya başlayan erkekler ilişkinin ilk dakikalarında dişi aslanların güzelliği, cinselliği ve benzersiz karakteri karşısında suskun kalmaya hazırdır, ancak çekicilik yakında geçecektir.

Bu burcun temsilcisi, sevgilisinin istediğini yapması için her türlü hileye başvurabilir. Sonuçta, herhangi bir dişi aslan bir kraliçedir ve siz sadece onun aksesuarısınızdır.

Bazı erkekler, sevdiklerinin niteliklerine o kadar kapılırlar ki, onu kalplerinden atamazlar. Bununla birlikte, bir ortak, seçtiği kişinin zaten "çok ileri gitmeye" başladığını fark ettiğinde, ilişki sona erer.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN