Esra Erol'da 'yok artık' dedirten olay! 4 çocuk annesi kadın, TikTok'ta tanıştığı 15 yaşındaki çocuğa kaçtı!

Esra Erol'da 'yok artık' dedirten olay! 4 çocuk annesi kadın, TikTok'ta tanıştığı 15 yaşındaki çocuğa kaçtı!

Atv ekranlarında izleyiciyle buluşan "Esra Erol'da" programında yaşananlar herkesin ağzını açık bıraktı. 4 çocuk annesi 23 yaşındaki Gülizar Akbulut, çocuklarını geride bırakarak TikTok'tan tanıştığı 15 yaşındaki Şahin'e kaçtı. Yaşananlar herkesin ağzını açık bıraktı.

Atv ekranlarında Esra Erol'un sunumuyla izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni "Esra Erol'da" programında yaşananlar herkesin ağzını açık bıraktı.

Haberler.com'da yer alan habere göre; Kahramanmaraş'ta yaşayan Hasan Akbulut, Esra Erol'da programına katılarak 23 yaşındaki eşi Gülizar Akbulut'un 4 çocuğunu geride bırakarak, sosyal medya platformu TikTok'tan tanıştığı ve Kahramanmaraş'ta yaşadığı öğrenilen 15 yaşındaki Şahin'e kaçtığını açıkladı.

Eşinin bulunması için canlı yayına çıkan Akbulut, boşanarak çocuklarının velayetini almak istediğini söyledi.

"EŞİM ÇOCUKLARIMI BIRAKIP EVDEN KAÇMIŞ"

Gülizar Akbulut'tan 5,4,2 yaşlarında ve 6 aylık çocuğu olan Hasan Akbulut, "Ben bir kaza geçirdim ve bir süredir hastanelerdeyim. Eşim de bu süreçte çocuklarımı bırakıp evden kaçmış" dedi.

Esra Erol'da ağızları açık bırakan olay! 4 çocuk annesi kadın, TikTok'ta tanıştığı 15 yaşındaki çocuğa kaçtı

EVLİLİK BOYUNCA ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ AÇIKLADI

Canlı yayına bağlanan Şahin'in babası ise Gülizar Akbulut'un yanlarında olduğunu ve isterlerse imam nikahı kıyabileceklerini söyledi. İddiaların ardından canlı yayına bağlanan Gülizar Akbulut ise Hasan Akbulut'a geri dönmeyeceğini belirterek evlilik boyunca Hasan Akbulut'tan şiddet gördüğünü kaydetti.

"EVET 15 YAŞINDAKİ ŞAHİN'E KAÇTIM"

Gülizar Akbulut şunları söyledi: "Evet 15 yaşındaki Şahin'e kaçtım. Ben burada sığınmacı olarak kalıyorum. Evlendim evleneli şiddet görüyorum. Ben evden giderken çocukların yanında kimse yoktu. Evden gece çıkarak 4 km yol yürüdüm"

"KAÇTIĞINIZ KİŞİ BİR ERGEN. FARKINDA MISINIZ?"

Dinledikleri karşısında şoke olan Esra Erol, 15 yaşındaki Şahin'e kaçan Gülizar Akbulut'a tepki göstererek "Kaçtığınız kişi bir ergen. Farkında mısınız? Ergenliğe girmiş biri" dedi.

Gülizar Akbulut ise, Esra Erol'a "Evdeki kocamdan iyi kendisi. Kendisiyle internetten, TikTok'tan tanıştık" şeklinde yanıt verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN