Esra Erol'dan bebek müjdesi! Yıllardır uğraşıyordu: Güzel haber sonunda geldi

Esra Erol'dan bebek müjdesi! Yıllardır uğraşıyordu: Güzel haber sonunda geldi

Esra Erol, sevilen ATV programıyla birlikte beklenen müjdeli haberi duyurdu: Hamile olduğunu açıkladı! Erol'un hayranları, programın hamileliği nedeniyle ara verip vermeyeceğini merak ediyorlar. Program devam edecek mi? sorusunun cevabı haberimizde...

Esra Erol, 8 sezondur ekranlarda olan programında canlı yayında beklenen bebek müjdesini duyurarak hayranlarını sevindirdi. Programı izdivaç programlarının ekranlardan çekilmesinin ardından farklı bir formatta devam ettiriyor. Esra Erol, duyurduğu haberle gözyaşlarına hakim olamadı. Hayranları ise programın ara verip vermeyeceğini merak ediyor.

ESRA EROL'DA DUYGU DOLU ANLAR

ESRA EROL

Türkiye'nin sevilen televizyon programlarından biri olan Esra Erol'un sunduğu programa katılan bir çiftin sevinci, tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Uzun süredir çocuk sahibi olabilmek için tedavi gören çift, programa konuk olarak yaşadıkları zorlu süreci anlatıyorlardı. Ancak Esra Erol, canlı yayında çiftin müjdeli haberine şahit oldu ve programın atmosferi anında değişti. Hamilelik ile ilgili haberi çifte duyuran Esra Erol, "Gözünüz aydın, hamilesiniz. Hem de 4 aylık" sözlerini kullandı ve çift canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Esra Erol, hamileliği müjdeleyen sözleri ile izleyicilerinin yüreğine dokunarak programına devam etti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN