Esra Ezmeci'yi hiç böyle görmediniz! Ahlaksız soru sonrası çılgına döndü!

Esra Ezmeci'yi hiç böyle görmediniz! Ahlaksız soru sonrası çılgına döndü!

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, sık sık takipçilerinden gelen soruları cevaplıyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları da yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Türkiye'de tanınan psikologlardan biri olan Esra Ezmeci, kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle zaman zaman gündem oluyor. Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorularla verdiği cevaplarla da dikkat çekmeyi başarıyor.

Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

ezmeci.jpg

Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular adeta beyin yakıyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen sorular ve onun verdiği cevaplar...

kayin.jpg

Kaynım beni sevdiğini söyledi ne yapmalıyım? Nasıl davranmam gerekiyor. Yok sayıp hiç bir şey olmamış gibi davranacağım?

- Siz böyle bir durumda onunla karşılaşabileceğiniz ortamlardan yan yana gelmekten uzak durun.

Korunmamıza rağmen kayınvalidem hamile kaldı. Ne yapmalıyım?

- Siz bence bu ülkeden hatta bu dünyadan bir gidin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN