Evlilik programıyla ünlenmişti! Caner Toygar ikinci kez evleniyor: Bakın müstakbel eşi kim olacak

Evlilik programıyla ünlenmişti! Caner Toygar ikinci kez evleniyor: Bakın müstakbel eşi kim olacak

Eski günlerin büyüleyici dönemine geri dönerek, 'Gelinim Olur musun?' adlı programda adını duyuran Caner Toygar'ın esrarengiz yaşamına bir göz atalım. Esra Erol'a katılan ve daha sonra Erol'un ekibinde muhabirlik yapmaya başlayan Caner Toygar, kısa süre önce, sosyal medya alemine sürpriz bir duyuru yaparak evleneceğini açıkladı.

İlk olarak, 'Gelinim Olur musun?' adlı programda, Berke ile olan kısa süreli birlikteliği sonrasında Caner Toygar'ın yeni aşkının kimliği, toplumun merak konusu oldu. Üç aylık evlilik süreci sonrası, Toygar'ın aşk hayatındaki yeni kişi henüz açığa çıkmış değil. Toygar, programda Tülin ile düğün töreninden dönüş yapmıştı, hafızalarda bu şekilde yer etmişti.

Gelinim Olur musun?' adlı programın büyülü atmosferinde Tülin ile yaşananlar, Caner Toygar'ın hafızalara kazınan olayları arasında yerini aldı. Gülben Ergen'in programında başına bardak kırılmasıyla hatırlanan Toygar, yaptığı evlilik ilanıyla tekrar gündem oldu. Sosyal medya, bu olay karşısında büyük bir sarsıntı yaşadı.

2-2-001.jpg

"EVLİLİK YOLUNDA İLERLİYORUM"

Esra Erol'un büyük ilgi ile izlenen programında muhabirlik yapan Caner Toygar, Instagram hesabı üzerinden bir duyuru yaparak, evlilik hazırlığında olduğunu belirtti. Paylaşımında sadece "Ve evleniyorum" ibaresini kullanan Toygar'ın yeni aşkının kim olduğu, hala gizemini koruyor.

KISA SÜRELİ BİRLİKTELİK

Caner Toygar, Esra Erol'un evlilik programında tanıştığı Berke Kentli ile nikah masasına oturmuştu. Ancak, çift, sadece üç ay evli kaldıktan sonra ayrı yollarına gitmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN