Evlilik programlarının fenomen gelin adayıydı: Hanife Gürdal son paylaşımıyla herkesi şok etti! Kocası çıldıracak

Evlilik programlarının fenomen gelin adayıydı: Hanife Gürdal son paylaşımıyla herkesi şok etti! Kocası çıldıracak

İzdivaç programlarının aranan gelin adayı Hanife Gürdal, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Kemal Ayvaz ile evlenen ve her fırsatta eşiyle paylaşımda bulunan Hanife Gürdal son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı. Hanife Gürdal boşanıyor mu? Kocan sakın bu paylaşımı görmesin! Bakın fenomen gelin adayı Hanife Gürdal nasıl bir paylaşımda bulunmuş?

2015 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğu Esra Erol'un yaptığı evlilik programına katılan Hanife Gürdal paylaşımlarıyla herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Katıldığı programlarla fenomen haline gelen ve en sonunda Kemal Ayvaz ile dünyaevine giren Gürdal, son paylaşımıyla kafaları iyice karıştırdı. Gören herkes 'Hanife Gürdal boşanıyor mu?' yorumunda bulunda. İşte Hanife Gürdal'ın ağızları açık bırakan paylaşımı...

PROGRAMLARIN BİTMESİYLE AÇILDI

Evlilik programlarının yayından kalkmasıyla birlikte Hanife Gürdal sosyal medyaya yöneldi. Instagram hesabından sık sık paylaşımlarda bulunan fenomen gelin adayı son hareketiyle herkesi şok etti. Programlara katıldığı dönemlerde tesettürlü olan Hanife Gürdal, sosyal medyayı kullanmaya başlar başlamaz başını açtı. Özellikle Instagram hesabından verdiği pozlarla herkesi şaşırtmıştı.

kmfggffg-2.jpg

ARADIĞI GERÇEK AŞKI BULDU

Evlilik programlarında bir türlü aradığı aşkı bulamayan Hanife Gürdal en son Kemal Ayvaz ile gerçek aşkı bulmuş ve dünyaevine girmişti. Eşiyle beraber sık sık paylaşımlarda bulunan Gürdal, son paylaşımıyla kafaları karıştırdı.

kmgfgf-30.jpg

HANİFE GÜRDAL BOŞANIYOR MU?

İzdivaç programlarıyla ünlenen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla herkesi şok etti. Paylaşımı görenler yok artık dedi. Hanife Gürdal boşanıyor mu? Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yazdığı uzun yazılı sitem dolu paylaşımı görenler neden böyle bir şey yaptığına anlam veremedi.

"YORULDUM ARTIK ZİHNEN DE BEDENEN DE"

Hanife Gürdal gündeme bomba gibi düşen paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Benim yerime tüm işlerimi halledecek, beni de düşünecek, benim yerime de üzülecek, beni kendinden bir parça olarak görecek, dinlendirecek, beni çok sevecek hayatımı kolaylaştıracak birine ihtiyacım var. Yoruldum artık zihnen de bedenen de çok yoruldum."

b5.jpg

HANİFE GÜRDAL AYVAZ KİMDİR?

Katıldığı evlilik programlarıyla tanınan Hanife Gürdal, sosyal medyada dikkatleri üzerine çekerken zaman zaman tartışmalarla gündeme geliyor. 26 yaşında olan Hanife 2 buçuk yıllık evli ve butik işletiyor. İzmirli olan Hanife, ilk olarak Esra Erol'un programında ardından da Zuhal Topal'ın programına katıldı. Katıldığı bir izdivaç programında hiçbir talibini beğenmeyen ve kısa sürede tavırları ile fenomen olan Hanife Gürdal, programlar bitmesine rağmen göz önünde olmaya devam etti.

Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladığı haberleriyle gündem olmuştu. Gürdal daha sonra Kemal Ayvaz ile evlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN