Fedakarlık İçin Kurşuna Kafa Bile Atan Burçlar Hangisi! İşte En Fedakar Burçlar

Fedakarlık İçin Kurşuna Kafa Bile Atan Burçlar Hangisi! İşte En Fedakar Burçlar

Fedakarlık denilince kendi canını bile düşünmeden ailesi, sevdikleri için gözünü kırpmadan kendini feda eden çoğu kişi var. Haberimizde adeta fedakarlık abidesi olan burçları sizler için paylaştık. Peki siz ne kadar fedakarsınız?

Fedakarlık; kendinde ya da kendinde olan herhangi bir durumu başka bir iyilik için çekinmeden gerçekleştirmektir. Öyle ki bazı burçlarda adeta fedakarlık abidesidir. Aşkından gözü kör olan, aşkı için her şeyi göze alan, aşkı için kurşuna dahi kafa atan burçlar var. Bizde haberimizde Zodyak kuşağının en fedakar burçlarının listesini oluşturduk.

FEDAKARLIK İÇİN KURŞUNA KAFA BİLE ATAN BURÇLAR HANGİSİ! İŞTE EN FEDAKAR BURÇLAR

yengec-tta5-cover.jpg

- YENGEÇ

Adeta evlilik için ve aile kurmak için doğmuş olan yengeç burçları fedakar yapısı ile ön plana çıkıyor. Ailesine, çocuklarına hayatını adamakta üstlerine yoktur. Ayrıca herkese kol kanat germeleri ile bilinirler. Koruyucu olduğu kadar fedakarlığı ile de ön plana çıkan yengeç burcu ailesi ve çocukları için büyük fedakarlık gösterirler. Yengeç burcu neredeyse hemen hemen herkese vicdanını da ön plana koyarak yaklaşmaktadır. Evliliğine olan sadakatinden şüphe duymayacağınız yengeçlerle bir ömür geçirebilirsiniz. Yengeç burçları sevdiği kişi için düşünmeden canı pahasına dahi olsa her şeyi yapmaları ile biliniyorlar. Sorumluluk duyguları da oldukça çok gelişmiştir. Yengeç burcu olan kişiler son derece koruyucu olan kişilerdir. Bu özelliği ile birlikte ilişkilerinde uzun vade ararlar. Anlık ilişkiler ve yaz aşkları onlara göre değildir. Yengeç burcuna sahip olan kişiler kadın erkek fark etmeden o kadar sadakatlilerdir ki tamamen ömürlerini sevdiği kişiye adarlar. Fırtınalı beraberliklerde bile her zaman sabır gösterebilir. Ayrıca yüksek bir merhamet duygusuna sahip olmaları ile bilinen yengeç burcu kişileri yardımsever ve sabırlı olurlar.

maxresdefault.jpg

- BOĞA

Boğa burçları sakin yapıları ve güvenilir olmalarıyla bilinirler. Her anlamıyla hayatlarında tepeden tırnağa sadakat ve fedakarlık timsali olan boğa burcu sabırlı bir burçtur. Zorluklar karşısında bu sabrı sayesinde ayakta kalırlar. Sakin bir burç olmasına rağmen sinirlendiğinde bir Boğa burcunun yanında bulunmak istemezsiniz. Kırmızı çizgilerini aşmazsanız sadık bir dost, cana yakın bir sevgili olan boğa burcu hayatının sonuna kadar size bağlı kalır.

koc.jpeg

- KOÇ

Bir komutan edasında olabilen ve yönetme arzusu ruhunda olan koç burçları, sakin ve sabırlı bir eş veya ortak ararlar. Sabırsız ve aceleci özelliği olduğu için hata yapabilirler. Koçlar dosdoğrudur; formalitelerden hoşlanmazlar. Koç burcu ilişkilerinde her şeyden önce samimiyet ve dürüstlük arar. Koçla bir arada olmak cesaret ve dürüstlük ister. Bir Koçta bu enerjiyi güçlü biçimde hissedebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN