Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ağlayarak yardım istedi: Allah rızası için yardım edin, insanlar ölüyor

Kahramanmaraş'ta meydana 7. 4 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de yıkıcı hasarlara neden oldu. Çok sayıda kişi göçük altına kalırken Hatay'da yaşayan Volkan Demirel de ağlayarak bir paylaşım yaptı. Demirel "Allah rızası için yardım edin, burada insanlar ölüyor" diyerek yardım istedi.

Kahramanmaraş, Diyarbakır, Adıyaman, Şanlıurfa ve Hatay'da yaşanan deprem sonrası tüm Türkiye seferber oldu. Göçük altında kalan vatandaşlar sosyal medya aracılığı ile yardım isterken, ünlülerden de tek tek paylaşımlar gelmeye başladı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ise gözyaşları içerisinde paylaşım yaptı.

deprem.jpg

GÖÇÜK ALTINDA ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Dün gece Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde yaşanan 7,4 büyüklüğündeki deprem Diyarbakır, Hatay, Şanlıurfa, Adıyaman gibi çok sayıda ilçede hissedildi.

deprem1.jpg

Yaşanan deprem sonrasında çok sayıda bina yıkılırken göçük altında kalan vatandaşlar için arama çalışmaları devam ediyor.

volkan.jpg

VOLKAN DEMİREL AĞLAYARAK YARDIM İSTEDİ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de yaşanılan depremle ilgili bir paylaşım geldi.

volkan1.jpg

Canlı yayın açan Demirel, gözyaşlarına hakim olmadı. Yardım çağrısında bulunan ünlü kaleci "Yardım edin, insanlara ulaşamıyor" paylaşımı yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN