Fethiye'den Avrupa'ya uzanan 'müzik'ten bir köy

Fethiye'den Avrupa'ya uzanan 'müzik'ten bir köy

Fethiye’de 2015 yılından beri farklı coğrafyaların zengin müzik kültürlerini bir araya getiren Müzik Köyü, ilk kez Türkiye dışında 31 Mayıs-5 Haziran 2019 tarihlerinde Almanya Bad Endbach’ta, doğanın kucağında müzikseverlerle buluşuyor.

2015’de Fethiye’de hayata geçirilen Müzik Köyü, 4 yıldır düzenlediği atölye, seminer ve konserlerle Anadolu’nun farklı bölgelerinde kaybolmaya yüz tutmuş müzik geleneklerini yeniden gün yüzüne çıkarıyor.

Dünyanın farklı yerlerinden geleneksel müzikleri, müzisyenleri ve müzikseverleri bir araya getiren Müzik Köyü, çalışmalarına yeni bir boyut kazandırarak bu kez 31 Mayıs-5 Haziran 2019 tarihlerinde Almanya’nın Bad Endbach kentinde müzikseverlerle buluşuyor.

19-02/14/muzik-koyu-2018-foto.jpg

Program, farklı alanlarda atölye, seminer, söyleşi ve konserler içeriyor. 

PROGRAM DETAYLARI

Türkiye’de başlayan bu müzik yolculuğunun bir kolu şimdi Avrupa’ya yayılıyor. 31 Mayıs- 5 Haziran tarihleri arasında Bad Endbach'ta gerçekleştirilecek programda yer alacak sanatçılar şöyle:

Mikail Aslan, Dertli Divani, Theodora Athanassiou, Kemal Dinç, Slyvain Barou, Mehmet Günay Eser, Ahmet Tirgil ve Özgü Bulut.

19-02/14/muzik-koyu-atolyelerden-kemence.jpg

Detaylı bilgi ve katılım kaydı için: www.muzikkoyu.net 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN