Feyyaz Yiğit, Disney Plus’ın teklifini reddetti: İşte nedeni...

Feyyaz Yiğit, Disney Plus’ın teklifini reddetti: İşte nedeni...

"Gibi" dizisi ve "Ölümlü Dünya" film serisiyle büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Feyyaz Yiğit, Disney Plus'un teklifini neden reddettiğini açıkladı. Yiğit, hayatta motivasyonunun para olmadığını belirterek, “Hayalini kurduğum küçük şeyler düşük bütçelerle hallolabiliyor” ifadelerini kullandı.

Kısa bir süre önce yayınlanmasına rağmen 2023'ün en çok izlenen filmleri arasına girmeyi başaran “Ölümlü Dünya 2”nin Serbest’i Feyyaz Yiğit, aynı zamanda yazar ekibinde yer aldığı filmin başarısının sevincini yaşıyor.

t.jpg

'HAYALİNİ KURDUĞUM ŞEYLER DÜŞÜK BÜTÇEYLE HALLOLABİLİYOR'

Geçen sezon Disney Plus’tan “Gibi” dizisi için astronomik bir teklif alan ancak Exxen’de kalmayı tercih eden başarılı komedyen, konuk olduğu Birsen Altuntaş’ın youtube kanalına parayla ilgili şunları söyledi:

“Hayatta dev ihtiyaçlarım yok ki, büyük paralar için karar vereyim. Zaten kendi yaşadığım hayata göre daha bile fazla param var. İçimde ‘Dur gideyim şunu alayım, dur şunu yapayım’ gibi bir hayalim yok… Hayalini kurduğum şeyler düşük bütçelerle hallolabiliyor… Dolayısıyla beni motive eden şey para olmuyor… Beni hasta eden şey kafayı taktığım bir şeyi bir süre halledememek oluyor. Gibi’de yazmakta olduğum bir bölümün içinden iki gün çıkamayınca agresif birine dönüşüyorum. Hayatımı, duygularımı doğrudan etkileyen şeyler bunlar oluyor…”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN