Fillerin arasında gizli bir kalp var! İnsanların %99'u 9 saniyede bulamadı! Yapabilir misin?

Fillerin arasında gizli bir kalp var! İnsanların %99'u 9 saniyede bulamadı! Yapabilir misin?

Sosyal medyada büyük ilgi gören bu zeka oyunu, filler arasında gizlenmiş bir kalbe sahip. Gizli kalbi 9 saniye içinde tespit edebilir misin?

Bulmacaları ve zeka oyunlarını çözmeyi seviyor musunuz? Hemen birini mi arıyorsunuz? Onaylayarak başınızı salladıysanız, hiçbir yere gitmeyin, çünkü sizi bir süre meşgul edecek zor bir zeka oyunumuz var. Facebook'ta paylaşılan zeka oyunu, iyi vakit geçiren bir fil sürüsünü konu alıyor. Zeka oyununda bir fil kırmızı çizgili siyah bir şapka takarken, diğerinin boynunda bir çelenk var. Ve herkesin görebileceği bir yere gizlenmiş sevimli küçük bir kalbi görmen gerekiyor. Öyleyse, meydan okumanın derinliklerine dalmaya hazır mısınız?

kapak-001.jpg

FİLLERİN ARASINDAKİ GİZLİ KALBİ BULABİLİR MİSİN?

Macar sanatçı Gergely Dudás, bu zeka oyununu Facebook'ta "Minik bir kalp bulabilir misin?" başlığıyla paylaştı. Resimde sarı, kırmızı, turuncu ve beyaz tonlarında bir fil sürüsü gösterilmektedir. Viral zeka oyununda fillerle birlikte birkaç kelebek de var. Tek yapılması gereken, aralarında küçücük bir kalp bulmak. Fillerin arasındaki gizli kalbi belirlenen süre içinde bulabilir misin?

RESİMDEKİ GİZLİ KALBİ TESPİT ETTİN Mİ?

Sizin için zorluk resimdeki fillerin arasında gizli kalbi bulmak. Resimdeki gizli kalbi sadece kartal gözlü izleyicilerin görebileceği iddia edildi. Resim, görüntünün içinde gizli kalbi görmeye çalışırken birçok kişinin kafasını kaşımasına da neden oldu. Gizli kalbi bulmayı başardın mı?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Gizli kalbin saklandığı yeri tam olarak bulmanıza yardım edelim. Birçoğunuz fillerin arasındaki kalbin bulunmasının zor olduğunu düşünmüş olabilirsiniz, ancak hayır, resme yakından bakarsanız, fillerin arasındaki gizli kalbi kolayca görebilirsiniz.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN