Filmde Kemal Sunal'ın yasak aşkıydı: Şimdi hiç kimse 65 yaşında olduğuna inanmıyor! Gözlerden uzak yaşıyor

Filmde Kemal Sunal'ın yasak aşkıydı: Şimdi hiç kimse 65 yaşında olduğuna inanmıyor! Gözlerden uzak yaşıyor

Kemal Sunal ve Füsun Demirel'in başrollerini paylaştığı 'Kiracı' sinema filminde oynadığı 'Sühendan' karakteriyle hafızalarda yer edinen Özlem Onursal, filmde Kemal Sunal'ın yasak aşkıydı. Oyunculuk performansıyla beğeni toplayan ünlü aktrisin son hali sosyal medyada binlerce beğeni ve yorum aldı. İşte, Kiracı'nın Sühendan'ı Özlem Onursal'ın son hali...

Özlem Onursal ya da gerçek ismiyle Mevlüde Deligönül, 1958 yılında Adana'da dünyaya geldi. Oyunculuğa 1981 yılında rol aldığı 'Kırık Bir Aşk Hikayesi' sinema filmiyle başladı.

kiraci-kemal-sunal-ozlem-onursal-son-hali-2.jpg

ÖZLEM ONURSAL OYUNCULUĞU NE ZAMAN BIRAKTI?

'Kiracı', 'Hekimoğlu', 'Kartallar Yüksek Uçar', 'Acıların Çocuğu', 'Gülsüm Ana', 'Yaşamak İnsan Gibi', 'Namus Düşmanı' gibi birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu, 1992 yılında oyunculuğu bıraktı.

Özlem Onursal, gençliğinde Ses dergisinin kapak kızı oldu. Yeşilçam sonrası Türk sinemasının tanınan oyuncularından biri olan Özlem Onursal, 'Yaşamak İnsan Gibi' sinema filminde rol aldıktan sonra gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başladı.

kiraci-kemal-sunal-ozlem-onursal-son-hali-4.jpg

ÖZLEM ONURSAL'IN SON HALİ

2023 yılı itibarıyla 65 yaşında olan ünlü oyuncu, son haliyle yeniden gündem oldu. Özlem Onursal'ın yeni pozlarını gören takipçileri, "Yaşlandıkça güzelleşmiş", "Yıllar teğet geçmiş", "Şarap gibi kadın" yorumlarında bulundular.

kiraci-kemal-sunal-ozlem-onursal-son-hali-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN