Fok balıkları arasındaki gizli lokumu 10 saniye içinde bulanların IQ'su Einstein'la yarışıyor!

Fok balıkları arasındaki gizli lokumu 10 saniye içinde bulanların IQ'su Einstein'la yarışıyor!

Bu resimde göz önünde saklanan bir Lokum var.10 saniyede görebiliyorsanız, siz bir gerçek dahisiniz. Şimdi bu optik illüzyon mücadelesini katılın ve yeteneklerinizi test etme fırsatına sahip olun.

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Gerçek, fizyolojik ve bilişsel olmak üzere üç tür optik yanılsama vardır. Günümüz popülasyonunun geniş dikkat aralıklarına rağmen, optik illüzyonlar sadece insanların dikkatini çekmekle kalmayıp aynı zamanda ilgilerini çekmelerini ve daha fazlası için geri gelmelerini sağladı.

Netizenler, kendilerini eğlendirmenin ve aynı zamanda zekalarını arkadaşlarına ve akranlarına kanıtlamanın eğlenceli bir yolu haline gelen yeni optik illüzyon mücadelelerini üstlenmeye bayılıyor. Araştırmalara göre, optik illüzyonlar konsantrasyonu artırmaya ve gözlem becerilerinizi geliştirmeye yardımcı oluyor. Gözlem becerilerinizi geliştirmek ister misiniz? O halde şimdi bu hızlı optik illüzyon mücadelesine katılın.

1-013.jpg

GİZLİ LOKUM'U 10 SANİYEDE BULUN

Aşğaıda paylaşılan görsel, Dudolf olarak da bilinen Macar sanatçı Gergely Dudás'a ait. Bu görüntüde, etrafta mutlu bir şekilde oynayan bir grup fok balığı görebiliriz. Sizin için zorluk, 10 saniye içinde fokların arasında gizli bir lokum bulmaktır.

Optik illüzyon meydan okumaları, zekanızın yanı sıra gözlem becerilerinizi de test etmenin iyi bir yoludur. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın tek yolu bu değildir. Gerçek IQ seviyenizi gerçekten anlamanız gerekiyorsa, profesyonelce tasarlanmış IQ testleri, IQ'nuzu öğrenmenin en iyi yoludur.

LOKUM NEREDE GİZLENİYOR ONU GÖRDÜN MÜ?

Resme dikkatlice baktığınızda, etrafta oynayan fok gruplarını görebilirsiniz. Bazı dişi foklar kalabalığın arasından sıyrılmak için bir baş aksesuarı kullanırken, bazı erkek foklar havalı görünmek için kravat veya şapka takıyor. Sizin için zorluk, 10 saniye içinde bu resimdeki bir Lokum'u bulmaktır.

ZEKA BULMACASI CEVABI İÇİN AŞAĞIYA GÖZ ATIN

Resimdeki Lokum'u buldunuz mu? Acele et, zaman bitiyor. Meydan okumayı tamamlamak için birkaç saniyeniz kaldı. Kaçınız Lokum'u fark edebildiniz? Süre doldu. Çözüme bakalım.

Çözüme geçmeden önce, Lokum'u süre sınırı içinde tespit eden kullanıcıları tebrik etmek isteriz. Yapamayanlar ve çözüm arayanlar aşağıya kaydırabilirler.
2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN